Karaaslan: Milletsiz Siyaset Düşü Kuranlara Cevabı Milletimiz Sandıkta Verecek

Karaaslan: Milletsiz Siyaset Düşü Kuranlara Cevabı Milletimiz Sandıkta Verecek
21.03.2019
A+
A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun’un Terme ilçesinde gerçekleştirilen ve yoğun katılımıyla göz dolduran, dört farklı noktadaki Mahalle Mitingleri’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

“Milletsiz Siyaset Düşü Kuranlara Cevabı Milletimiz Sandıkta Verecek”

Evci, Kocaman, Bazlamaç Mahalleleri ile Yunus Emre ve Yenidoğan Mahalleleri’nden gelerek Dörtyol Meydanı’nda toplanan vatandaşlara hitap eden Karaaslan, 31 Mart seçimlerinin yalnızca şehirlerin değil Türkiye’nin geleceği açısından büyük önem taşıdığını ifade ederek millet ve memleket sevdalısı Cumhur İttifakı kadrolarının Türkiye’nin bekasını hedef alanlara karşı ortak tavır sergilediğini ve tüm oyunları bozarak birlik beraberlik içinde kararlılıkla çalışmaya devam ettiğini söyledi.

“Milletimiz, geçmiş her seçimde olduğu gibi 31 Mart’ta da sahip olduğu irfanla; istismarcılara, ülkemiz üzerinde plan yapanlara, milletsiz siyaset düşü kuranlara, terör örgütlerine sırtını dayayanlara, bölücü emelleri olanlara sandıkta cumhurdan yana tutumuyla en güçlü cevabı verecektir.” diyen Karaaslan, “Sahada projelerimizi, yatırımlarımızı, hedeflerimizi, vizyonumuzu milletimizle paylaşıyoruz. 31 Mart’tan sonra başlayacak yeni dönemde şehirlerimiz, ilçelerimiz, mahallelerimiz daha fazla hizmetle buluşacaktır. Mesele vatan, ezan, bayrak, millet, memleket olunca siyasi farklılıklarımızı kenara koyarak bir olma iradesi gösteren Cumhur İttifakı birlikteliğiyle çalışmalarımıza 17 ilçemizle birlikte Samsun’umuzun tamamında devam ediyoruz. Milletimiz 15 Temmuz’da meydanlarda başlayıp 7 Ağustos’ta Yenikapı Meydanı’nda taçlanan Cumhur İttifakı birlikteliğini bizlere emanet etmiştir. Bizlere düşen de bu emaneti en yükseğe taşımaktır.” açıklamasında bulundu.

Terme’den AK Parti’ye Müthiş Destek

“Terme’de aynı gün Evci, Kocaman ve Bazlamaç Mahalleleri’mizde hemşehrilerimizin coşkulu katılımıyla gerçekleştirdiğimiz mitinglerimizin ardından akşamın geç saatinde ve soğuk havaya rağmen bayrağını alarak yaşlısıyla, genciyle, kadınıyla erkeğiyle Yunus Emre ve Yenidoğan Mahallelerinden gelerek Dörtyol Meydanı’nı dolduran, evlerinin çatılarından, balkonlarından heyecanımıza ortak olan tüm hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimizin bizlere duyduğu güven ve samimiyetle çalışmaya devam ediyoruz.” diyen Karaaslan, “Terme kararını vermiş; yüreğindeki aşkla ve müthiş bir coşkuyla meydanı dolduran hemşehrilerimiz, ortak Türkiye sevdamız ve güçlü yarınlarımıza duyduğumuz güvenle Cumhur İttifakı’nı, Hizmet ve Gönül Belediyeciliği’ni, Memleket İşi Gönül İşi diyen kadrolarımızı destekleyeceğini heyecanıyla, ve kararlılığıyla bir kez daha ortaya koymuş oldu.

Terme ilçesinde coşkulu bir şekilde gerçekleştirilen, Mahalle Mitingleri’ne Karaaslan’ın yanı sıra İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Aytaş, Samsun Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, Samsun Gençlik Kolları Başkanı Cem Emre Çakan, Terme İlçe Başkanı İbrahim Ar, Cumhur İttifakı Terme Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Kadın Kolları Başkanı Güler Okumuş, Terme Gençlik Kolları Başkanı Cem Devranlı ile MHP İlçe Başkanı ve Kadın Kolları Başkanı katıldı.

Miting sonunda vatandaşlar, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözlerinin de yer aldığı, “Bizimkisi Bir Aşk Hikâyesi” isimli şarkıya eşlik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber