Karaaslan: Milletçe Aynı Hedefe Kilitlenmiş Durumdayız

Karaaslan: Milletçe Aynı Hedefe Kilitlenmiş Durumdayız
28.07.2018
A+
A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun temasları kapsamında İlkadım ve Canik İlçe Danışma Meclisi Toplantıları’na katıldı, teşkilat mensuplarına ve partililere hitap etti.

“Milletçe Aynı Hedefe Kilitlenmiş Durumdayız”

Türkiye’nin içinden geçtiği süreçlere milletçe şahitlik ettiklerini söyleyen Karaaslan, “Şahitlik etmekle kalmadık, yeniden yazılan tarihin, zaferlerin altına imza attık. Türkiye’yi derin sosyal ve ekonomik sorunları olan bir ülkeden, büyük hedefler koyan bir ülke haline taşıyan milletçe taşıdığımız inançtır. 24 Haziran seçimlerinde elde ettiğimiz başarı, geleceğimiz için motivasyon kaynağımız olmuştur. Milli birlik düşüncesiyle kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla hepimiz aynı hedefe kilitlenmiş durumdayız. Çünkü biliyoruz ki Türkiye, yedi yüz seksen bin kilometrekareden ibaret değildir. Büyük ve güçlü Türkiye’nin geleceği için ellerini semaya açıp dua eden Dünya mazlumları için umut olduğumuzu bir an olsun aklımızdan çıkarmıyoruz. Bunun sorumluluğuyla adımlarımızı atıyor, ülkemizi adalet ve kalkınma ilkeleri doğrultusunda geleceğe taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” açıklamasında bulundu.

“Teşkilat Bilinci Siyasetimizin Temelini Oluşturmaktadır”

“16 yıldır omuz omuza, aynı dava uğruna, milletimize hizmet yolunda sürdürdüğümüz yürüyüşümüze teşkilat bilinciyle devam ediyoruz.” ifadelerine yer veren Karaaslan, “Teşkilatçılığı, siyasete Gençlik Kolları’nda başlayan, kırk yıllık siyasi hayatı boyunca çeşitli kademelerde görev almış Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrendik, liderimizden öğrenecek daha çok şeyimiz var. Teşkilat bir bütündür ve tüm kademeleriyle zincirin halkaları gibi birbirine bağlıdır. Tek bir halkada güç kaybı olması halinde zincirin gücü zayıflar. Onun için tek bir halkanın bile zincirin tamamı için önemi oldukça büyüktür. Birbirimizden güç aldığımız teşkilat bilinci bu nedenle siyasetimizin temelini oluşturmaktadır.” dedi.

“Gönül Belediyeciliğinde Büyük İvme Kaydetmek Durumundayız”

Karaaslan konuşmasını şöyle sürdürdü; “AK Parti olarak yerel seçimlerdeki başarımızı genel seçimlere taşıyabilmiş, ülkemizi AK Parti belediyeciliği ile tanıştırmış bir siyasi hareketiz. Yerelde başladığımız siyasette elde ettiğimiz başarıları, genel seçimlerde kazandığımız zaferlerle taçlandırdık. Partimizin kurulduğu günden bu yana hep ezber bozduk, siyasetimizde yeni ve temiz sayfalar açtık. Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı ‘Gönül Belediyeciliği’ ile yereldeki farkımızı bir kez daha ortaya koyacak büyük ivme kaydetmek durumundayız. Gönül belediyeciliği anlayışıyla siyasette yeni bir sayfa açacağız. 18 Ağustos’ta gerçekleştireceğimiz 6.Olağan Kongremiz ve 2019 Mart’ında yapacağımız seçimlerle hem Türkiye hem de Dünya siyasetine damga vuracağız.”

“Tehditleri Asla Umursamıyoruz”

Amerika’nın Türkiye’ye yönelik yaptırım tehdidine de değinen Karaaslan, “Türkiye; istikameti dış güçler tarafından belirlenecek, başkalarının lafıyla hareket edecek, tehditlere boyun eğecek bir ülke değildir. Tehditlerin hedefinde; büyüyen, güçlenen, kendi kararını kendisi veren kudretli Türkiye vardır. Hiçbir tehdide kulak asmıyor önümüze bakıyoruz. İnandığımız yolda, şerefli mazimizden aldığımız güçle yürüyüşümüze devam edeceğiz.” açıklamasına yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber