Karaaslan: Hepimiz bir takımın oyuncularıyız

Karaaslan: Hepimiz bir takımın oyuncularıyız
28.09.2018
A+
A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun programı kapsamında ilk olarak, İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen “Bilime İlkadım” isimli Bilim Festivaline, daha sonra ise Çarşamba ve Terme İlçe Danışma Meclisi Toplantılarına katıldı.

“Samsun’u Yerli ve Milli Üretimin Merkezi Haline Getirmenin Çabası İçindeyiz”

Cumhuriyet Meydanı’nda Samsun 30 Ağustos İmam Hatip Ortaokulu ile İlkadım Belediyesi işbirliğinde düzenlenen festivalde bilim ve teknolojiye ilgi duyan çocuklar ve gençlerle bir araya gelerek burada bir konuşma yapan Karaaslan, “Şehrimizde TÜBİTAK destekli böyle bir projenin hayata geçmesi bizler için çok kıymetlidir. Bu tür çalışmalar ülkemizin ve şehrimizin gelecek planlamasına büyük katkı sağlıyor. Samsun’u Türkiye’nin ileri teknoloji ürünleri üretimi konusunda yerli ve milli üretimin merkezi haline getirmenin çabası içerisindeyiz.” ifadelerini kullandı.

“Hepimiz Bir Takımın Oyuncularıyız”

Daha sonra Çarşamba ve Terme İlçe Danışma Meclisi Toplantılarına katılan Karaaslan, her geçen gün daha kararlı bir şekilde çalışmalarına devam ettiklerini, hedeflerine sıkı sıkıya sarıldıklarını ifade etti.

Genel Başkan Yardımcılarından Milletvekillerine, İl Başkanından Mahalle Temsilcisine tüm kademeleriyle bir takımın oyuncusu olduklarını söyleyen Karaaslan, “Hepimiz bir takımın oyuncularıyız. Bizler, takımımızı kuran liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın takım arkadaşlarıyız. Bu takıma kaybetmek asla yakışmaz, her zaman yeni bir hedef koyar ve o hedefe koşarız. Daha büyük bir inançla yeni zaferler kazanmak için omuz omuza mücadelemizi sürdürüyoruz.” açıklamalarına yer verdi.

“Kalkınma Ve İnsani Yardımlarda Dünya’da İlk Sıralardayız”

Türkiye’nin milli sınırlarının da ötesinde çok geniş bir gönül coğrafyası olduğunu, bir yavrunun duasında, bir annenin yakarışında Türkiye’nin umut olduğunu ifade eden Karaaslan, “Gönül coğrafyamız o kadar geniş ki Arakan’a, Somali’ye, Filistin’e, Myanmar’a, Suriye’ye kardeşlik ve dostluk elini çekincesiz ve karşılıksız uzatan tek ülke Türkiye’dir. Ekonomik büyüklük olarak dünyada 17. sırada bulunmamıza rağmen, kalkınma ve insani yardımlarda ilk sıralarda yer almamız bu konuya verdiğimiz önemi göstermektedir.” dedi.

“Cumhurbaşkanımızın Çağrısı Dünya’da Yeni Bir Başlangıca Vesile Olacaktır”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Mevlana’nın “Adalet; bir şeyi yerli yerine koymaktır.” sözüne atıfla BM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, “Gelin, bu dünyada her şeyin yerli yerine konulmasını sağlamak için Birleşmiş Milletler’i insanlığın adalet beklentisinin sözcüsü ve uygulayıcısı hâline getirelim. Gelin, ezilene kalkan olacak, aç ve açıkta kalana el uzatacak, gelecek nesillere umut aşılayacak bir küresel yönetim sistemi kuralım.” çağrısını anımsatan Karaaslan, “Sayın Cumhurbaşkanımızın Birleşmiş Milletler kürsüsünden yaptığı çağrı, tüm Dünya’nın gözleri önünde yaşanan acı, zulüm ve katliamların son bulması ve insanlığın huzur ve barışı için yeni bir başlangıca vesile olacaktır. Bu çağrı, yeryüzündeki acımasız savaş ve kötülüğün son bulması için çok anlamlı bir çağrıdır.” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber