Karaaslan: Adaylarımız milletimizin gönlüne dokunacak

Karaaslan: Adaylarımız milletimizin gönlüne dokunacak
24.11.2018
A+
A-

AK Parti’de, aralarında bazı Büyükşehir’lerin de olduğu 40 Belediye Başkan Adayı, İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuyla paylaşıldı.

İstanbul’da gerçekleştirilen “2019 Mahalli İdareler Seçimi Aday Tanıtım Toplantısı”na Türkiye’nin 81 ilinden gelen teşkilat mensupları ile çok sayıda davetli katıldı.

Gönül Belediyeciliği Vurgusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Mart 2019’daki yerel seçimler öncesi çok önemli mesajlar vererek “Gönül Belediyeciliği” vurgusu yaptığı ve Başkan adaylarına birlikte çok çalışarak milletin tamamına hizmet götürmeleri gerektiğinin altını çizdiği toplantıya katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşılabilmesi için İstanbul’dan tüm Türkiye’ye verilen mesajların çok güçlü olduğunu belirtti.

Hizmet Belediyeciliğinden Gönül Belediyeciliğine

“Siyasetimizin temeli olarak gördüğümüz milletimizin, daha iyi hizmetlerle buluşturulmasını ve her alanda yaşam şartlarının iyileştirilmesini AK Parti kadroları olarak çok önemsiyoruz.” diyen Karaaslan, “ Belediyecilik anlayışımız da bu temele yaslanmaktadır. ‘Yerel kalkınma başlıyor’ diyerek girdiğimiz ilk yerel seçimler sonunda hizmet belediyeciliğini hayata geçirdik. 2009 ve 2014 yerel seçimlerinden de milletimizin güçlü desteğiyle başarıyla çıktık ve şehirlerimizin çehresini iyileştirmenin gayreti içinde olduk. Bugün artık şehirlerimizin temel sorunlarını çözmüş, Dünya’yla yarışan, şehrin gelecek vizyonunu konuşan bir aşamaya gelmiş bulunmaktayız. 2019 seçimlerine de bu motivasyonla hazırlanıyoruz. Bugün Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan Belediye Başkan adaylarımız, Cumhurbaşkanımızın daha önce işaret ettiği ‘Gönül Belediyeciliği’ ile milletimizin gönlüne dokunacak, gönüller arasında köprüler kuracak, sağlam ilişkiler inşa edecek, her bir adayımız şehrinde adeta gönüllerin fatihi olacak. Bu vesileyle adaylarımızın hem şehirlerimiz, hem partimiz ve hem de Türkiye’miz için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

“Adaylarımız, Titiz Bir Çalışma ve Geniş İstişareler Sonucunda Belirlendi”

“Titiz bir çalışma ve geniş kapsamlı istişareler sonucunda adaylarımızı belirledik” diyen Karaaslan, “Ehliyet ve liyakat sahibi, milletimizin beklentilerine cevap verebilecek adaylarımız ile milletimize hizmet yolunda emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

Karaaslan, AK Parti’li Belediye Başkanları tarafından yönetilen şehirlerin bugün temel sorunlarını çözüp, sosyal ve kültürel alanlara yatırımlarını artırdığını ve milletin değişen beklentilerini karşılamak üzere çalıştığını anlattı.

“31 Mart, Samsun’umuzun Gücüne Güç Katacağımız Milat Olacak”

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından, Belediye Başkan Adayı ilan edilen şehirlerden biri de Samsun oldu. AK Parti’nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayının, 60. Hükümet’in Bayındırlık ve İskân Bakanı, 22., 23. ve 24. Dönem Samsun Milletvekili Mustafa Demir olduğu açıklandı.

Demir’in tecrübeli bir isim olduğunu aktaran ve adaylığının Samsun için hayırlı olmasını dileyen Karaaslan, “Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sn. Mustafa Demir; AK Parti’mizin Kurucu İl Başkanı olması, 60. Hükümet’te Bayındırlık ve İskân Bakanı olarak görev yapması ve Meclis’te şehrimizi 3 Dönem temsil etmiş olması nedeniyle tecrübeli bir isim. Sn. Demir’in sahip olduğu birikim, ortaya koyacağı hedefler ve ortak aklı önceleyen anlayışıyla şehrimize vizyon katacağına inanıyorum.” görüşünü paylaştı.

Karaaslan, sözlerini şöyle tamamladı;

“Gerek Bafra Belediye Başkanlığı döneminde gerekse Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde Samsun’umuzun sahip olduğu potansiyellerin geliştirilmesi için birlikte çalıştığımız, yol arkadaşlığı yaptığımız, ortaya koyduğu gayret ve büyük emekle şehrimizin değerine değer katan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Zihni Şahin ile yürüyüşümüze devam edecek, bayrak değişiminin yaşanacağı 31 Mart’taki seçimlere kadar şehrimizin beklentilerini karşılayacak çalışmalarımızı birlik ruhuyla hep beraber sürdüreceğiz. 31 Mart’ta gerçekleştireceğimiz yerel seçimler inşallah Samsun’umuzun gücüne güç katacağımız, güçlü geleceğimizi hep birlikte inşa edeceğimiz bir milat olacak.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.