KA-DEF Gençlik Kolları 1. Halı saha turnuvasında şampiyon alagömlekspor oldu

KA-DEF Gençlik Kolları 1. Halı saha turnuvasında şampiyon alagömlekspor oldu
19.10.2020
A+
A-

Kavak Dernekler Federasyonu (KA-DEF) Gençlik Kolları tarafından düzenlenen1. Halı Saha Futbol Turnuvası final maçında gülen taraf Alagömlekspor oldu.

Kavak Dernekler Federasyonu (KA-DEF) Gençlik Kolları tarafından geleneksel hale gelen 1. Halı Saha Futbol Turnuvasına 22 takım katılım sağladı.7 aylık bir süreçte organize edilen ve 2 ay boyunca karşılıklı kıyasıya mücadelenin yaşandığı halı saha turnuvasının final maçına Atakum Belediye Spor Tesisleri ev sahipliği yaptı. İlk önce halı sahada üçüncülük için Mahmutlu ve Şeyhli Takımları ter döktü. Mücadelede maçı 3-0 ‘lık skor kazanan taraf  Mahmutluspor oldu.

“Şampiyonu penaltı atışları belirledi”

Final maçında kozlarını paylaşmak için sahaya çıkan Alagömlek ve Yeralan futbol takımlarını maçını efsane hakem Ali Gürler yönetti. Kıyasıya mücadelenin sergilendiği 90 dakikanın sonucunda maç 1-1 bitti. Uzatma dakikalarında her iki takım birbirine üstünlük sağlayamayınca şampiyonu penaltı atışları belirledi. Penaltı atışlarında 6-5 ‘lik skorla üstünlük sağlayan Şampiyon Alagömlekspor oldu.

“Fair Play ödülü Atayurtspor’un oldu”

Turnuvada başarı gösteren takımlara ödüllerinin verildiği gecede Atayurtspor maçlarda gösterdiği centilmenlikten ötürü Fair Play ödülünü aldı. Şampiyon Alagömlekspor takımını tebrik ederek Şampiyonluk kupasını takım kaptanına teslim eden KA-DEF Gençlik Kolları Başkanı Adem Sekmenoğlu yaptığı konuşmada; Geleneksel hale getirdiğimiz halı saha futbol turnuvamızda bu sene 22 takımımız 500 futbolcumuz ter döktü. 

“55 Takım 5000 gencimizi halı sahada buluşturacağız”

Kavak mahalleleri için ilk olan bu turnuvayı hiçbir olumsuzluk yaşanmadan bitirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Buradaki amacımız gençlerimizin sporla birlikte, birlik ve beraberliği ön plana çıkarmaktı. Büyük ölçüde de bu birlik beraberliği sağladık. Maçlarımız Covid-19 önlemleri kapsamında seyircisiz de oynansa da  7 den 70 e tüm hemşehrilerimiz bu turnuvaya ilgi göstermesi canlı yayınlarda takip edip desteklemesi bizi onurlandırdı. Gelecek sene 55 Takım 5000 bin genci ve ailelerini bir birleriyle bu halı sahalarda koronavirüsten uzak tüm halkımızı da içine alana turnuvamızı gerçekleştirmeyi hedef aldık” dedi.

“Katılan tüm takımlara ödüllendirildi”

Katılan tüm takımlara çeşitli ödüllerin verildiği turnuvada 2.olan takım Yerlanspor’a Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ersin Karatay,3.olan takım Mahmutluspor’a ise KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin takdim etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber