İzmir depremini bilen Kılıç Samsun’u uyardı

İzmir depremini bilen Kılıç Samsun’u uyardı
01.11.2020
A+
A-

İzmir’deki depremi bilen Mustafa Kılıç uyardı! İzmir’de yaşanan korkunç depremi saatler öncesinden bilen Mustafa Kılıç, Samsun için de deprem uyarısında bulundu.

İzmir ‘de yaşanan depremi saatler öncesinden bilen Mustafa Kılıç, Samsun için de 5.5 şiddetinde bir deprem uyarısında bulundu. Karadeniz’de deprem yaşanacağını iddia eden Mustafa Kılıç, paylaştığı görseli sosyal medyada yayınladı. Kılıç: “Yarın gece yarısına kadar geçerli.

Yeşil tavan 4.5 sarı tavan 5.5 Balıkesir civarı sabah, Orta Karadeniz bölgesi ve Erzincan öğleyin ani basınç değişikliği nedeniyle yüksek #deprem riskli görünüyor. Bu hava durumuna göre yapılan tahmindir. Hava değişirse tahmin tutmayabilir.” dedi.

73650e59m

“ATAK YİYEBİLİR…”
Mustafa Kılıç, İzmir’de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremi 15 saat önceden tahmin etmişti. Dün saat 11.30’da sosyal medyadan paylaşım yapan Kılıç, “İzmir gecikme olmazsa saat 15-18 arası atak yiyebilir” uyarısı yapmış. Twitter’da kendisini Doğa Bilimcisi olarak tanıtan Mustafa Kılıç isimli bir vatandaş, İzmir’de yaşanan 6,6 şiddetindeki depremi 15 saat önceden bildi. Depremi nokta atışıyla bilmesi dikkat çeken Kılıç, sadece depremin şiddetini tam olarak tahmin edemedi. Yaptığı paylaşımda tavanın 4,5 olacağını söylemişti.

29 Ekim 11.30 sularında depremle ilgili paylaşım yapan Kılıç, “İzmir gecikme olmazsa saat 15-18 arası atak yiyebilir. Ama endişeye gerek yok tavan 4,5. Bugün deprem sayısı az. Enerji birikmiş olabilir.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.