İYİ Parti il kongresi pazar günü yapılacak

İYİ Parti il kongresi pazar günü yapılacak
07.08.2020
A+
A-

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Av.Recep Güleroğlu, 9 Ağustos 2020 Pazar günü yapılacak İl kongresi ile ilgili açıklama yaptı.

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Av.Recep Güleroğlu, il kongrelerinin 9 Ağustos 2020 Pazar günü yapılacağını açıkladı.

Recep Güleroğlu, açıklamasında İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı için yapılacak kongrede 5 adayın yarışacağını belirterek, “İl Başkan adaylarımızın hepsine başarılar diliyorum. Yapılacak kongremizde kazanan İYİ Parti olacaktır. İl Başkanlığımız için 5 adayın olması İYİ Parti’ye duyulan güven ve ilginin bir yansımasıdır. Yapılacak il kongremiz partimize yakışır bir şekilde sonuçlanacaktır” dedi.

Pandemi süreci nedeniyle İYİ Parti İl Kongresinde maske, hijyen ve sosyal mesafe konusunda da tedbirler alınacağını ve alınacak bu tedbirlere kongreye katılacak delegeler ve partililerin de uymasını isteyen Recep Güleroğlu, il kongresine yönelik yaptığı açıklamada şunları dile getirdi.
“İYİ Parti İl Kongremiz bu Pazar günü saat 10:00’da Fuariçi Set Düğün salonunda başlayacak, oy kullanımı işlemlerinin tamamlanması ile birlikte aynı gün, yapılacak oy sayımı ile sonuçlanacaktır. Yapılacak seçimde 5 aday yarışacaktır. Bu vesile ile İl Başkanlığına aday olan birbirinden değerli 5 adayımızada başarılar diliyorum. Yapılacak kongreye basın mensuplarımızı da davet ederken, kongremiz Korona Virüs’e karşı alınan tedbirler altında yapılacaktır. Bu nedenle kongre salonu ve dışında özellikle maske kullanımı ve sosyal mesafe kuralı gibi tedbirlere uyulması zorunludur. Kongremizin şimdiden hayırlar getirmesini dilerken, kongre sonucunda il başkanlığını kazanan bir isim değil iktidar yürüyüşümüzde İYİ Parti olacaktır.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber