İYİ Parti heyetinden Başkan Cemil Deveci’ye geçmiş olsun ziyareti

İYİ Parti heyetinden Başkan Cemil Deveci’ye geçmiş olsun ziyareti
09.10.2020
A+
A-

İYİ Parti TBMM Grup Başkanı, Bursa Milletvekili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu ve İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, iki hafta önce COVID-19 testi pozitif çıkan Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci’ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

COVID-19 testi pozitif çıkan ve yaklaşık iki hafta süresince evinde karantinada kalan Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, kendisine geçmiş olsun ziyaretinde bulunan İYİ Parti heyetini konuk etti. İYİ Parti TBMM Grup Başkanı, Bursa Milletvekili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, İYİ Parti Atakum İlçe Başkanı Selen Gülhan Çam ile Atakum Belediyesi’nin İYİ Partili Meclis üyeleri Mehmet Aydın ve Özlem Danışman; Başkan Cemil Deveci ile bir araya geldi. Atakum Belediyesi’nin çalışmalarının konuşulduğu ziyarette Millet İttifakı’nın güçlenmesi için karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Nazik ziyaretlerinden dolayı İYİ Parti heyetine teşekkür eden ve Onur Anıtı biblosu hediye eden Başkan Deveci konuklarını Atakum Belediye Başkan Vekili Dr. Atilla Tekcan ve Başkan Danışmanı Muzaffer Yıldız ile birlikte ağırladı.

‘SEVİLEN VE BAŞARILI BİR BELEDİYE BAŞKANI’
Ziyaretin ardından bir açıklama yapan İYİ Parti TBMM Grup Başkanı Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, Başkan Cemil Deveci’nin başarılı bir belediye başkanı ve tecrübeli bir siyasetçi olduğunu kaydetti. Prof. Tatlıoğlu, “Atakum Belediyemiz, bizim Millet İttifakımızın belediyesi. Başarılı bir belediye başkanı var, tecrübeli bir siyasetçi. Sayın milletvekillerimiz ve il başkanımızla beraber ziyaretine geldik. İnşallah Millet İttifakı güçlenerek yoluna devam edecek ve Türkiye’yi daha iyi bir yere getirme misyonunu yerine getirecek. Çok mutlu olduk kendilerinin nezaketi nedeniyle, çok teşekkür ederiz. Gerçekten sevilen ve başarılı bir belediye başkanı olması bizi de mutlu etti” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber