İstanbul İl Sağlık Müdürü Güner: 378 Acil Sağlık ekibimizle sahadayız
Yazı Boyutu
🖨 Yazdır / PDF
İSTANBUL,(DHA)- İSTANBUL İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Emre Güner, kentte yaşanan olumsuz hava koşullarına karşı 378 Acil Sağlık ekibi ve 5 UMKE ekibinin sahada olduğunu açıkladı.Sanal medya hesabından açıklamada bulunan Güner, "İstanbul’da etkili olan sağanak yağışın ardından yaşanabilecek olu
İSTANBUL,(DHA)- İSTANBUL İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Emre Güner, kentte yaşanan olumsuz hava koşullarına karşı 378 Acil Sağlık ekibi ve 5 UMKE ekibinin sahada olduğunu açıkladı.
Sanal medya hesabından açıklamada bulunan Güner, "İstanbul’da etkili olan sağanak yağışın ardından yaşanabilecek olumsuzluklara karşı 378 adet 112 Acil Sağlık ekibimiz ve 5 UMKE ekibimizle sahadayız. Ekiplerimiz, gelen ihbarlara hızlı ve etkin şekilde müdahale ediyor. Vatandaşlarımızın dikkatli olmalarını, zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamalarını ve su baskını riski bulunan bölgelerden uzak durmalarını önemle hatırlatıyoruz. Acil durumlarda 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayabilirsiniz" ifadelerini kullandı. (DHA)

Sıradaki Haber
Türkiye ile Birleşik Krallık arasında güvenlik ve göç toplantısı
Bu haberi paylaş
