İstanbul'da Afet Koordinasyon Toplantısı düzenlendi

İstanbul'da Afet Koordinasyon Toplantısı düzenlendi

📅 15.10.2026 23:41 🕐 49 dakika önce 💬 0 yorum 📰 DHA RSS
Yazı Boyutu
🖨 Yazdır / PDF
İSTANBUL,(DHA)- İSTANBUL Valiliği, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un başkanlığında, kentte etkili olan yağışa karşı yürütülen çalışmalara ilişkin Afet Koordinasyon Toplantısı düzenlendiğini açıkladı.İstanbul Valiliği'nin sanal medya hesabından yapılan açıklamada, "Çevre, Ş

İSTANBUL,(DHA)- İSTANBUL Valiliği, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un başkanlığında, kentte etkili olan yağışa karşı yürütülen çalışmalara ilişkin Afet Koordinasyon Toplantısı düzenlendiğini açıkladı.

İstanbul Valiliği'nin sanal medya hesabından yapılan açıklamada, "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’un başkanlığında, İstanbul’da etkili olan sağanak yağışa karşı yürütülen çalışmalara ilişkin Afet Koordinasyon Toplantısı düzenlendi. Valimiz Davut Gül, Bakanımız Sayın Kurum’a kriz merkezinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Toplantıda; İstanbul genelindeki son durum ve sağanak yağıştan etkilenen bölgelerde yürütülen çalışmalar değerlendirildi.AFAD İl Merkezi’nde düzenlenen toplantıya; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcımız Ömer Bulut, 1. Ordu ve İstanbul Garnizon Komutanı Orgeneral Bahtiyar Ersay, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Vekili Nuri Aslan, İlçe Belediye Başkanları ve İlçe Belediye Başkan Vekilleri, il müdürleri ve ilgili kurum temsilcileri katıldı" ifadeleri yer aldı. (DHA)

Düzce’de cuma günü eğitime ara verildi
Sıradaki Haber
Düzce’de cuma günü eğitime ara verildi
Etiketler: #İstanbul #Gündem

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

💬 Yorumlar 0

💬 Yorum Yap (üyeliksiz — yorumunuz onaylandıktan sonra görünür)
Üye girişi yap →
💭

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

İlgili Haberler