İSPARK’ın başına Samsunlu genel müdür atandı

İSPARK’ın başına Samsunlu genel müdür atandı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Kocaeli’nden ve Malatya’dan ithal bürokratlar atarken, CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSPARK’ın başına Samsunlu genel müdür atadı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Genel Sekreterliğe Kocaeli’nden, SAMULAŞ Genel Müdürlüğü’ne Malatya’dan bürokrat atamış, bazı daire başkanlarını da yine şehir dışından getirmişti.

Bu atamalar yüzünden Başkan Mustafa Demir, Samsunlular tarafından “Samsun’un öz evlatları neden yok sayılıyor?” denilerek, büyük tepki görmüştü.

SAMSUNLULARA TEŞEKKÜR JESTİ
Samsun’da ‘ithal bürokrat’ tercih edilirken, İstanbul’da çeşitli şirketlerde başarılı yönetici pozisyonlarında bulunan Samsunlu bürokrat Murat Çakır, CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından İSPARK gibi çok önemli bir kurumun başına ‘genel müdür’ olarak getirildi. İmamoğlu’nun bu hamlesi başta İstanbul’da yaşayan Samsunlular olmak üzere Samsun’da da büyük bir takdirle karşılandı.

İSPARK A.Ş. Genel Müdürlüğü’nü yeni dönemde Samsun doğumlu ve Samsun Anadolu Lisesi mezunu Murat Çakır yapacak. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bu ataması özellikle her iki seçimde de İstanbul’da yaşayan Samsunluların kendisine büyük destek vermesi karşılığında, Samsunlulara büyük bir jest yapması olarak algılandı.

(Meydannet)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber