İşine Dönebilmek İçin Çareyi Büyük Anadolu’da buldu

İşine Dönebilmek İçin Çareyi Büyük Anadolu’da buldu
25.02.2021
A+
A-

Samsun 19 Mayıs ilçesinde ikamet eden ve inşaat işleri ile uğraşan Recep Kadıoğlu, yaşadığı görme sorunundan Büyük Anadolu Hastaneleri Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Emrullah Beyazyıldız tarafından yapılan operasyon ile kurtuldu.

İnsan için en önemli duyusu olan gözler çalışma hayatımızın önemli parçasıdır. Gözlerde oluşan sağlık sorunları iş hayatımızı olumsuz etkiliyor.
Samsun 19 Mayıs ilçesinde ikamet eden ve inşaat işleri ile uğraşan Recep Kadıoğlu’da gözlerinde oluşan sağlık sorunu nedeniyle iş hayatında büyük sorunlar yaşıyordu.

Daha önce taktırdığı lenslerin gözünde dağıldığından söz eden Kadıoğlu, “Görme yeteneği görme duyusunun bir parçasıdır. Bu duyumuzu kullanarak hem kendimizi koruyabilir hem de hareketlerimizi kontrol edebiliriz. İnşaat işlerinde de görme duyumuz her işte olduğu gibi önemlidir. Daha önce gözlerimde oluşan bozukluktan ötürü lens taktırdım. Bu lens gözümde dağıldı, parçalandı, 7-8 yıl önce gözümden ameliyat oldum. Bu süreçten sonra sürekli gözlerimde sorunlar oluştu, işimi rahat bir şekilde yapamıyordum. Birkaç sağlık kuruluşuna gitmeme rağmen bir çözüm bulamadık. En sonunda Büyük Anadolu Hastaneleri Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Emrullah Beyazyıldız hocamızla tanıştık. Kendisi başarılı bir operasyon gerçekleştirdi. Şu an da çok iyi görüyorum. Sağlığıma kavuşturduğu için doktoruma, ekibine ve Büyük Anadolu Hastaneleri’ne teşekkür ediyorum.

Göz sağlığı gerçekten çok önemli. Sorunu olsun, olmasın mutlaka belirli periyotlarda kontrollere gelinmesi yaşanacak bir sorunun erkenden tespiti için önemli olacaktır” diyerek sözlerine son verdi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.