İshak Taşçı döneminde Belediyeye ait tesiste içkili kutlama yapıldığı iddiası!

İshak Taşçı döneminde Belediyeye ait tesiste içkili kutlama yapıldığı iddiası!
06.11.2019
A+
A-

Samsun’un CHP’li Atakum Belediyesi Meclisinde içki tartışması yaşanırken belediye başkanı Cemil Deveci’nin AK Parti döneminde de belediye tesislerinde içki içildiği iddiasının doğru olduğu ileri sürüldü.

Samsun’da AK Partili Atakum Belediyesi Meclis üyesi Recep Kemal Certel, CHP’li Atakum Belediyesini içki ruhsatı olmayan belediyeye ait bir tesiste içkili kutlama yapıldığı gerekçesi ile eleştirirken, aynı tesiste belediye AK Partiyken de içkili kutlama yapıldığı iddia edildi.

Samsun’un Atakum İlçe Belediyesi Meclis toplantısında AK Partili Meclis üyesi Recep Kemal Certel, belediye başkanı Cemil Deveci’nin AK Parti döneminde de belediye tesislerinde içkili yemekler verildiği yönündeki iddiasına ispat istemişti.

CHP’li Atakum Belediyesi Meclis toplantısında 29 Ekim Cumhuriyet Kutlamaları için Atatürkçü Düşünce Derneğine tahsis edilen belediyeye ait bir tesiste içki içildiğini gündeme getirerek, “İçki ruhsatı olmayan bir yerde içki içilmesi usule ve hukuka uygun mudur değil midir” diye soran AK Partili Meclis üyesi Recep Kemal Certel’e Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, aynı tesislerde AK Parti döneminde de içkili yemekler verildiğini gündeme getirmişti.

Cemil Deveci’nin bu iddiasına yanıt veren AK Partili Meclis üyesi Certel ise bu iddianın doğruluğunun kanıtlanması için “Bize saati ve tarihi söyleyin” karşılığını vermişti.

Atakum Belediyesi tarafından 29 Ekim 2019 Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için ADD’ye tahsis edilen Yalı Kafe’de ki salonda AK Partili Meclis üyesi Certel, içki ruhsatı olmadığı için ADD’ye tahsis edilen belediye tesisinde içkili kutlama yapılmasının hukuka uygun olup olmadığını sorarken, 31 Aralık 2015 tarihinde ise belediye AK Partideyken, bir dernek tarafından düzenlenen yeni yıl kutlamasında belediyeye ait tesiste içki içildiği iddiasına yönelik bir fotoğraf ortaya çıktı. Yeni yıl kutlaması için bir derneğe tahsis edilen belediyeye ait salonda dernek üyelerinin izin olmamasına rağmen yanlarında getirdikleri içkileri içtikleri iddia edildi.

Atakum Belediyesi AK Partideyken, yeni yıl kutlaması için bir derneğe tahsis edilen ve belediyeye ait bir salonda yapıldığı iddia edilen yemekli kutlamada çekildiği ileri sürülen fotoğraflarda, masalarda rakı şişelerinin bulunduğu görüldü.

(Samsunkenthaber)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.