İSG ‘den Başkan Topaloğlu’na ziyaret

İSG ‘den Başkan Topaloğlu’na ziyaret
12.07.2018
A+
A-

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü Çalışan Sağlığı ve İş Sağlığı Güvenliği İl Koordinasyon Birimi (İSG )çalışan sağlığı ile daha güvenli belediyeler projesi kapsamında, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette İl koordinatörü Engin Konyalıgil,  19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’na il genelinde yürütülmekte olan İSG çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, ”İşveren olarak yükümlülüklerimizin bilincindeyiz. Bu bilinçle hareket ederek, hiçbir çalışanımızın burnunun dahi kanamaması için önlemlerimizi alıyor, ne gerekiyorsa yapıyoruz. Düzenli eğitimlerimizin yanı sıra kurum doktorumuz periyodik olarak çalışanlarımızın sağlık kontrollerini yapıyor. İnsan sağlığı her şeyin önündedir. Çalışanlarımız eğitimli, bilinçli ve sağlıklı olursa hizmetlerimizde sağlıklı ve güvenir olur”. Dedi.

Ziyarete İSG İl koordinatörü Uzman Engin Konyalıgil, İş Güvenliği Uzmanı Çevre Mühendisi Neslihan Saraç, İş Güvenliği Uzmanı Sibel Öztürk ve Yeliz Erdoğdu, İş Yeri hemşiresi Merve Öksüz katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber