Iraklı Genç Türkmen sanatçı Mustafa Parlakyulduz Samsun’a geliyor

Iraklı Genç Türkmen sanatçı Mustafa Parlakyulduz Samsun’a geliyor
01.03.2021
A+
A-

Atakum Kent Konseyi Yabancılar Meclis Başkanı Sefa Akkoyunlu, ‘Irak ve Türkiye’de yaşayan mülteciler arasında çok sevilen yakın dostum Türkmen sanatçı Mustafa Parlakyulduz kardeşimizi ilk fırsatta Samsun’a getireceğiz.’ dedi.

Son yıllarda yıldızı parlayan Iraklı Genç Türkmen sanatçı Mustafa Parlakyulduz, 10 bin kişinin katıldığı elemeleri geçti ve Iraq Idol müzik yarışması finallerine katılmaya hak kazandı.

Özellikle Samsun’da ve Türkiye’de yaşayan Iraklıların gözdesi olan sanatçının yarışma öncesinde ve sonrasında sosyal medya üzerinden yayınlanan klipleri çok fazla beğeni almaya başlayınca Türkiye ve Samsun’da da dikkat çekti.

Kerkük Makam Evleri mezunu olan ve Irak makam türleri hakkında büyük bir birikime sahip Parlakyıldız ile ilgili olarak bir açıklama yapan Atakum Kent Konseyi Yabancılar Meclis Başkanı Sefa Akkoyunlu, Türkmen sanatçı Mustafa Parlakyulduz’un çok yakın arkadaşı olduğunu, başarıları ile gurur duyduklarını belirterek,” Mustafa Parlakyulduz, Irak’ta çok başarılı bir sanatçı. Başkent Bağdat’taki elemelere katılarak 10 bin kişi arasından ilk 12’ye girdi. Kendisi ile gurur duyuyoruz. Biz de kendisine her türlü desteği vereceğiz. Diliyorum ki birinciliği kazanacak ve Tüm Dünyaya sesini duyuracak. Samsun’dan ve Türkiye’den de kendisine oylarımızla destek vereceğiz. Büyük başarı gösteren ve Irak ve Türkiye’de yaşayan mülteciler arasında çok sevilen yakın dostum sanatçı kardeşimizi ilk fırsatta Samsun’a getireceğiz.” dedi.

26 Aralık’ta MBC Iraq kanalında başlayan Irak Idol programıında, programa katılmaya hak kazanan 12 şarkıcı her hafta birbiriyle yarışacak. 12 yarışmacı her hafta kendi performanslarını sergileyerek seyirciler tarafından oylanacak. En az oyu alan yarışmacı bir üst tura çıkamayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber