SON DAKİKA
Şarkıcı Güllü’nün kızının arkadaşı Sultan Nur Ulu’nun savcılık ifadesi ortaya çıktı! Bacaklarına doğru sarılarak, kendisini… • TBMM’de taciz iddiasıyla başlatılan soruşturmada lokanta görevlisi tutuklandı • Samsunspor, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’ndan gerekli çalışmaların yapılmasını talep etti • Mahkum taşıyan midibüsün de karıştığı zincirleme kazada çok sayıda kişi hastaneye kaldırıldı • “Futbolculara yüksek kârlı fon” davasında karar: Seçil Erzan’a 102 yıl 4 ay hapis cezası!

İphone’nun en ucuzu 10 bin 500 TL en pahalısı 42 bin TL oldu!

1 dk. okur

Apple fiyatları güncelledi Apple Türkiye telefon fiyatlarına güncelledi. Daha öncede bir zam uygulayan Apple, doların 17 TL’yi görmesi ile birlikte ikinci zamınıda yapmış oldu. Apple Türkiye mağazınsa en ucuz telefon 10 bin 500 TL olurken en pahalı telefon ise 42 bin TL’ye kadar ulaştı.

2 AYDA YÜZDE 86 ZAM

Listeye bakıldığında bazı Apple ürünlerinin son iki ayda yüzde 86 zamlandığı görülüyor. 1,5-2 ay önce 7 bin 500 TL olan Iphone 11, geçen ayki kur zammıyla 12 bin TL’ye çıkmıştı. 18 Aralık itibarıyla yapılan son zamla birlikte 14 bin TL’ye çıktı. Yani bir ay içinde yüzde 16.6, iki ayda da yüzde 86.6 zamlanmış oldu.

EN UCUZ TELEFON 10 BİN TL’Yİ AŞTI
Fiyatı itibarıyla ‘Apple’nin en ucuz telefonu’ olan iPhone SE ise yüzde 40 zamlanarak 10 bin 500 TL’ye yükseldi. Şirketin son çıkardığı telefon olan iPhone Pro Max’ın en pahalı versiyonu ise bir ay içinde yüzde 42 zamlanarak 42 bin TL’ye yükseldi. Geçen yıl bu dönemlerde 9 bin TL’ye alınabilen 13 inç Macbook Air fiyatı ise, şu anda 20 bin TL’ye ulaştı.

Bu Yazıyı Paylaş