İmircik Festivali hazırlıklarına başlanıldı

İmircik Festivali hazırlıklarına başlanıldı
12.07.2018
A+
A-

İstanbul’da faaliyet gösteren İmircik Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan İmircik Festivali hazırlıklarına başlandığı bildirildi.

Festival hazırlıkları kapsamında İmircik Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Korkmaz ve dernek yönetim kurulu üyeleri Yakup Kibar, Nevzat Dayı ve Özen Değirmenci Derneğin Gençlik Kolları Başkanı Arslan Yarar, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Dernek Başkanı Hüseyin Korkmaz çalışmalar hakkında Başkan İkiz’ bilgiler vererek; “Bu yıl ilkini düzenleyeceğimiz festivalimizin kalıcı olması için elimizden gelen yapmaya gayret etmekteyiz. Hazırlıklarımıza ara vermeden devam etmekteyiz. Bir taraftan da hem festivalimizi hem de Havzamızı İstanbul’da tanıtmak için çalışmalara başlandı. İnşallah 23 Ağustos Perşembe günü İmircik Mahallesi Koru mevkiinde gerçekleştireceğimiz festivalimize yoğun katılım bekliyoruz.” Dedi.

Yapılan görüşmede Başkan İkiz ise ilçenin tanıtımı için Havza Belediyesi olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını dile getirerek, “İlçemizde her geçen yıl düzenlenen festival sayısı artmakta. Önceleri hep duyardık Karadeniz’de yapılan festivalleri. Şimdi hemşeri derneklerimizin sayesinde bu tür festivaller ilçemizde de yapılmaya başlandı ve sayısı her geçen yıl artmakta. Bu işleri yapmak zordur. İlçemiz için yapmış olduğunuz çalışmalara teşekkür ederim.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber