İmalathanede çürümüş domates ve küflü salça ele geçirildi

İmalathanede çürümüş domates ve küflü salça ele geçirildi

📅 16.10.2026 15:57 🕐 51 dakika önce 💬 0 yorum 📰 DHA RSS
Yazı Boyutu
🖨 Yazdır / PDF
Ali LEYLAK/ŞANLIURFA, (DHA)- ŞANLIURFA’da pul biber ve domates salçası üretimi yapılan bir iş yerine düzenlenen zabıta denetiminde, yüzlerce kilogram çürümüş domates, küflenmiş salça ve hijyen koşullarına uygun olmayan biber ele geçirildi.Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipl

Ali LEYLAK/ŞANLIURFA, (DHA)- ŞANLIURFA’da pul biber ve domates salçası üretimi yapılan bir iş yerine düzenlenen zabıta denetiminde, yüzlerce kilogram çürümüş domates, küflenmiş salça ve hijyen koşullarına uygun olmayan biber ele geçirildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, vatandaşların sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşmasını sağlamak amacıyla kent genelindeki denetim yaptı. Bu kapsamda ekipler, Şanlıurfa Ticaret Merkezi (ŞUTİM) karşısında pul biber ve domates salçası üretimi yapan bir iş yerini denetledi. Denetimlerde, salça üretiminde kullanılmak üzere bekletilen yüzlerce kilogram çürümüş domates tespit edildi. İş yerinde ayrıca küflenmiş, kötü koku yayan domates salçaları ile pul biber üretiminde kullanılacağı belirlenen, hijyen koşullarına uygun olmayan biberler ele geçirildi. Halk sağlığını tehdit edebilecek nitelikteki ürünler, imha edilmek üzere muhafaza altına alındı. İşletme hakkında ise ilgili mevzuat kapsamında cezai işlem uygulandı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Kızını boğup, cesedini kömürlüğe saklayan baba, cezaevindeki koğuşunda ölü bulundu
Sıradaki Haber
Kızını boğup, cesedini kömürlüğe saklayan baba, cezaevindeki koğuşunda ölü bulundu

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

💬 Yorumlar 0

💬 Yorum Yap (üyeliksiz — yorumunuz onaylandıktan sonra görünür)
Üye girişi yap →
💭

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

İlgili Haberler