İlkadımlı basketçiler Anadolu Şampiyonası için kolları sıvadı

İlkadımlı basketçiler Anadolu Şampiyonası için kolları sıvadı
27.03.2023
A+
A-

Türkiye Basketbol Federasyonu Yurtiçi Faaliyetleri kapsamında Tokat’ta düzenlenen Altyapı Faaliyetleri 2022-2023 Sezonu U16 Erkekler Bölge Şampiyonası’na katılım sağlayan İlkadım Belediyesi Basketbol Kulübü “Karadeniz Bölge Şampiyonu” oldu.

8 takımın iki grup halinde lig usulü mücadele ettiği Şampiyonada, Anadolu Şampiyonasının biletini alabilmek için kıyasıya mücadelelin yaşadığı müsabakalarda İlkadım Belediyesi U16 Basketbol takımı grubunda Giresunspor’u 73 -67 skorla, daha sonra Orduspor’la olan mücadeleyi de 84-29 galip tamamlayarak “Karadeniz Bölge Şampiyonu”oldu. Anadolu Şampiyonası’na da katılmaya hak kazanan basketbolcuları velileri ve çok sayıda basketbol sever ilgiyle takip etti.

İlkadım Belediye Spor Kulübü U16 Erkek Basketbol Antrenörleri Niyazi Arda Aslankaya, Furkan Düzen ve Erdem Işık’ın birlikte yaptığı değerlendirmede, “Takım olarak şampiyonadan en iyi sonuçla dönmek için kenetlendik. Büyük emekler vererek Bölge Şampiyonası’na katılmaya hak kazandık. Şimdi hedefimiz Anadolu Şampiyonası’nda, Şampiyon olmak. Bunun için tüm sporcularımızla birlikte gönül birlikteliği yaptık ve başarıya kenetlendik. Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş’ın spor kulübümüze bizlere büyük desteği var. İlçemizi en iyi şekilde temsil edebilmek adına elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu.

“Alınan başarılar spora verdiğimiz değerin karşılığı niteliğindedir”

Şampiyonluk için mücadele eden tüm takımlarımızı öncelikle kutluyorum diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Gerçekten güzel, heyecan dolu müsabakalara olduğunu duyduk. Tabi ki her başarının arkasından da iyi çalışmak geliyor. İlkadım Belediyesi spor kulübünü ulaştığı başarılar spora verdiğimiz değerin adeta karşılığı niteliğindedir. Bu manada Şampiyonada sporcularımızın anne ve babaları başta olmak üzere emek veren hocalarınıza da çok teşekkür ediyorum. İnancı, başarıyla taçlandıran tüm sporcularımız da kutluyorum. Önümüzdeki süreçte ilçemizi Anadolu Şampiyonası’nda temsil edecek olan gençlerimize güveniyoruz” dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber