İlkadım’ın her sokağında kardeşlik meşalesi yanıyor

İlkadım’ın her sokağında kardeşlik meşalesi yanıyor
08.02.2019
A+
A-

Cumhur İttifakı’nın coşkusu İlkadım’ı sokak sokak sararken Başkan Erdoğan Tok’un ev ziyaretleri mitinge dönüşmeye devam ediyor.

Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ev ziyaretlerini sürdürürken girdiği her sokakta vatandaşların heyecanı ve coşkusu ile karşılanıyor. Özellikle İlkadımlı gençler tarafından sürprizlerle karşılanan Başkan Erdoğan Tok Karasamsun Mahallesine gerçekleştirdiği ev ziyareti öncesi meşalelerle karşılandı. “Ülkede Erdoğan, İlkadım’da Erdoğan sloganları ile karşılanan Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok gördüğü ilgi karşısında mutluluğunu gizlemedi.

İLKADIM’IN HER SOKAĞINDA KARDEŞLİK MEŞALESİ YANIYOR

Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok İlkadımlılar tarafından mitinge dönüştürülen karşılamalarda gençler tarafından yakılan meşaleleri kardeşlik meşalesi olarak tanımlarken; “Gençlerimizin ellerinde yanan meşaleler kardeşliğin meşalesi haline geldi. Cumhur İttifakının kardeşlik ruhunu İlkadım’ın her köşesinde hissediyor ve yaşıyoruz. Her yaştan hemşehrimizle her kesimden vatandaşımızla aynı ruhu yaşıyoruz. Bu birliktelikle İlkaım’ı birlikte geleceğe taşıyacağız. Bizleri böyle coşku ve heyecanla karşılaya tüm vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ederim” diye konuştu.

TOK; “YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR”

İlkadım’a 5 yılda mega projeleri kazandıran Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “5 yılda 20 yılda yapılamayanları hatta yapılamaz denilenleri yaptık. 255 Milyon TL’lik dev projeleri sizlerle buluşturduk. Hayatın her alanında insan odaklı projeleri ve hizmetleri gerçekleştirdik. Türkiye’ni en büyük gençlik merkezi, Derebahçe Sosyal Tesisleri, Camii ve Külliye, Yeni Belediye Hizmet Binası, Unkapanı Yaşam ve Kültür Merkezi, Koşu Yolu ve Hayat Parkuru ve saymakla bitmeyecek birçok sosyal ve kültürel hizmeti hayata geçirdik. 2023 hedeflerimiz için de yine eşsiz projelerimizi planladık. Sizlerden aldığımız güç ile bu akşam burada yaşadığımız kardeşlik ile yine omuz omuza İlkadım’ı ve şehrimizi güzelleştirmeye devam edeceğiz. Yaptıklarımızı yapacaklarımızın teminatıdır” şeklinde konuştu.

İlkadımlı muhtarlardan Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a destek ziyareti.

Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok İlkadımlı muhtarları İlkadım Belediyesi İlkadım Hizmet Binasında ağırladı. Cumhur ittifakı ile oluşan birlik ve beraberlik havasının hakim olduğu buluşmada muhtarlara destekleri için teşekkür eden Başkan Erdoğan Tok; “5 yıllık süreçte her zaman vatandaşımızla iletişimimizde bir köprü görevini yerine getiren muhtarlarımızdan böylesi güçlü bir destek görmek bizleri son derece mutlu etti” dedi.

“KAPISINI ÇALMAKTAN HİÇ BİR ZAMAN ÇEKİNMEDİĞİMİZ BİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ VAR”

İlkadım’ın her mahallesinde farklı bir yatırımın yükseldiğini belirten muharlar; “Merkeze en uzak mahallelere bile birçok yatırımı ve hizmeti getiren İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok’a İlkadımlı vatandaşlarımız adına teşekkür ederiz. Hiçbir zaman vatandaşın talebini geri çevirmediğini biliyoruz. Bizde başkanımızdan aldığımız bu özgünle mahallelilerimizin taleplerini karşılama şansı bulduk. En uzak mahallelerimizde bile yollar, çocuk parkları, meydanlar ve daha birçok hizmet aksamadan sağlandı. Taleplerimizi iletmek için kapısını çalmaktan hiçbir zaman çekinmediğimiz bir belediye başkanımız var. Bu seçimlerde de en yüksek oyu alarak birlikte daha nice başarılara imza atacağımıza inancımız tam. 5 yıl boyunca desteklerini esirgemeyen Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanımıza destek sırası bizde.” diye konuştular.

BAŞKAN TOK; “MUHTARLARIMIZIN DESTEĞİ GURUR VERİCİ”

“Kıymetli muhtarlarımızı ağırlamaktan ve her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik duyguları içerisinde desteklerini almaktan gurur duyuyorum” diye konuşan Başkan Erdoğan Tok; “Cumhur İttifakı Adayı olarak İlkadım’a hizmet etmeye talip olduğum günden itibaren her kesimden destek görmek sevindirici. Ancak muhtarlarımızdan destek görmek çok önemli ve özel. Çünkü muhtarlarımız bizim en önemli hizmet ortaklarımızdan. Hemşehrilerimizin taleplerini doğrudan dinleyerek bizlere ileten muhtarlarımızla her zaman uyum içerisinde çalıştık. Sık sık gerçekleştirdiğimiz toplantılar ve buluşmalarla güçlü bir birliktelik kurduk. Bu birliktelik ve kardeşlik ruhu Cumhur İttifakı ile en güçlü zamanlarını yaşıyor. Böyle önemli bir süreçte bizlerin yanında olduklarını belirten muhtarlarımıza yürekten teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok 31 Mart Yerel Seçimlerinde desteklerini iletmek için kalabalık bir katılımla gelen Amatör Spor Kulüpleri Temsilcilerini ağırladı. Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok 31 Mart Yerel Seçimlerinde desteklerini iletmek için gelen dernek, vakıf, platform ve kulüp temsilcileri ile buluşmalarını sürdürüyor. Son olarak oldukça kalabalık bir katılımcı ile gelen Amatör Spor Kulüplerinin temsilcilerini İlkadım Belediyesi İlkadım Hizmet Binasında ağırladı. Hem amatör spor kulüplerine verdiği desteklerle hem de mahallelerde hayata geçen spor yatırımlarıyla büyük övgü alan Başkan Erdoğan Tok; “Bundan sonrada sağlıklı ve başarılı bir nesil için İlkadım’da spor yatırımlarımız artarak devam edecek” dedi.

 AYDIN; “BU DESTEK BİR VEFA BORCUDUR”

Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Şener Aydın ve birçok amatör spor kulübü başkan ve temsilcisinin bir araya geldiği destek buluşmasında konuşan Aydın; “Amatör Spor Kulüpleri olarak Spor Bakanlığımız ve Halk Eğitimi Merkezlerimizden aldığımız desteklerin yanı sıra her zaman yanımızda olan özellikle spor alanları ve altyapı anlamında en büyük destekçimiz olan Erdoğan Tok başkanımıza yürekten teşekkür ederim. Bugün bizlerin sağladığı destekler dün gördüğümüz destekler için bir vefa borcudur. Spora ve gençlere bu denli önem veren bir belediye başkanı ile gelecekte de birçok yeni başarıyı yaşayacağımıza inanıyoruz. Bu nedenle Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak bu seçimlerde Erdoğan Başkanımıza desteğimizi eksik etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

TOK; “SPORA VE SPORCUYA YAPILAN YATIRIM GELECEĞE YAPILAN YATIRIMDIR”

5 yıllık süreç içerisinde 12 Spor Kompleksi ve Halı Sahayı, Türkiye’nin en büyük gençlik merkezi olan İlkadım Gençlik Merkezini, kadınlara özel fitnes ve spor salonları ve birçok yatırımı hayata geçirdiklerini vurgulayan Başkan Erdoğan Tok; “Biz spora ve sporcuya yaptığımız yatırımı geleceğe yaptığımız yatırım olarak görüyoruz. İlkadım’da 5 yılda tam 12 Spor Kompleksi ve halı saha yaptık ve bunları amatör spor kulüplerimizin hizmetine sunduk. Böylece her mahallede gençlerimizi spor yapabilecekleri alanlar sağlamış olduk. Amatör Spor Kulüplerimize desteklerimiz her daim devam edecek. Aynı zamanda sokağın tehlikelerinden korumayı amaçladığımız evlatlarımız daha iyi ve modern imkanlara sahip kulüplerde spor yapma şansı buluyor. Bu ve bunun gibi yatırımlarımızı hayata geçirirken o kadar sıradanlaştı ki bu yatırımlarımıza açılış bile yapmadık. Biz çocuklarımıza, gençlerimize ve kadınlara yaptığımız yatırımları arttırarak devam ettirirken sizlerden aldığımız destekler ne kadar doğru işler yaptığımızın göstergesi oluyor. Bugün 22 amatör kulübümüzün temsilcisi ve ASKF Başkanımızı burada Cumhur İttifakının destekçisi olarak görmekten onur ve mutluluk duydum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber