İlkadım’ın 61 mahallesinde temizlik çalışmaları devam ediyor

İlkadım’ın 61 mahallesinde temizlik çalışmaları devam ediyor
16.08.2020
A+
A-

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın daha temiz ve sağlıklı bir çevre için ilçe genelinde başlattığı program ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri kapsamlı sokak yıkama çalışmalarına devam ediyor.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın büyük önem verdiği temizlik işleri İlkadım genelinde titizlikle devam ediyor. Özellikle sokak yıkama çalışmaları 24 saat vardiyalı bir çalışma sistemi ile sürdürülüyor. Merkez mahallelerin yanı sıra merkeze uzak mahallelerde de devam eden çalışmalarla İlkadım sokak sokak yıkanıyor. Özellikle yaz aylarında temizlik hizmetlerinin büyük önem taşıdığını belirten Başkan Demirtaş; “Daha temiz ve daha güzel bir İlkadım için çalışıyoruz” dedi.

 İLKADIM’IN 61 MAHALLESİNDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İlkadım’ın 61 mahallesinde temizlik çalışmalarının devam ettiğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; “Temizlikle ilgili çalışmalarımızı büyük bir titizlikle ilçemizin genelinde sürdürüyoruz. Özellikle yaz aylarında bu konuda daha hassas davranıyoruz. Çöplerin toplanmasının yanı sıra sokaklarımızın tamamını periyodik olarak yıkıyoruz. Hem devam eden korana virüs riskini azaltmak hem de temiz sokakların devamlılığını sağlamak için temizlik ekiplerimiz özveri ile çalışmaya devam ediyor. Bir yandan belirlediğimiz plan dahilinde yıkama yaparken diğer yandan da vatandaşlarımızdan gelen taleplere hızlı bir şekilde cevap vermeye çalışıyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber