İlkadım’dan Lgs sınavına girecek öğrencilere ücretsiz ulaşım müjdesi

İlkadım’dan Lgs sınavına girecek öğrencilere ücretsiz ulaşım müjdesi
19.06.2020
A+
A-

İlkadım Belediyesi, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında hafta sonu sınava girecek öğrencilere ücretsiz ulaşım hizmeti verecek.

20 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına İlkadım ilçesinde girecek olan öğrencilere, İlkadım Belediyesi ücretsiz ulaşım hizmeti sunarak sınav yerlerine taşıyacak. İlkadım Belediyesi Ulaşım Hizmetleri ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin koordineli olarak yürüteceği  ilçede belirlenen Sülün Kuşu, İlyasköy Kavşağı, Liman Kavşağı, Cumhuriyet Meydanı,4.Hat Son Durağını kapsayan 5 noktada sınav yerini bilmeyen öğrenciler yanlarında velileri ile birlikte sınav giriş belgelerini şoförlere göstererek, tahsis edilen araçlardan ücretsiz faydalanma imkanı bulacak.

“Sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diledi”

Yarınlarımızın teminatı , ilçemizin ve geleceğimizin umudu olan gençlerimizin istikbali için yerel yönetimler olarak her türlü kolaylığı ve imkanı sunmak adına özverili yürütülen çalışmalara her zaman destek olduklarını kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş;” Gençlerimiz bu ülkenin geleceğidir. Sınava büyük bir azim ve özveriyle hazırlanan siz kıymetli öğrencilerimizin ve her zaman destekleriyle evlatlarının yanında olan ailelerin sınav heyecanını paylaşıyor, sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber