İlkadım’da üst yapı çalışmaları devam ediyor

İlkadım’da üst yapı çalışmaları devam ediyor
12.10.2020
A+
A-

İlkadım Belediyesi, ilçenin dört bir yanında vatandaşa hızlı ve kaliteli hizmet sunmak adına gece gündüz çalışıyor. İlçedeki yol yenileme, sathi kaplama ve yama asfalt gibi üst yapı çalışmalar ile şehri güzelleştiriyor.

İlkadım Belediyesine bağlı ekipler ilçe sınırlarında yol açma, satıh kaplama, yama asfalt gibi çalışmaları hız kesmeden sürdürüyor. İlkadım’lı vatandaşların rahat bir yaşam sürdürebilmesi için mesai kavramı gözetmeksizin çalışan ekipler bölgenin dört bir yanında ki çalışmalarla ilçeyi adeta şantiye alanına çevirdi. Alt yapı çalışmalarının ardından bozulan yollara düzenlenen program dahilinde müdahale eden ekipler vatandaşlardan teşekkür alıyor. İlçenin dört bir yanında olduğu gibi Kışla,Çiftlik Mahallesinde de hummalı çalışma başlatan ekipler, asfalt sökümünün yapıldığı yollarda asfalt dökerek mahallelinin toz ve çamurdan kalıcı bir şekilde kurtulmasını sağlıyor.

“Sürekli sahadayız”

Konu hakkında açıklama yapan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ”Amacımız ilçemizin tüm sorunlarını bitirmek ve yaşanabilir bir ilkadım’ı inşa etmektir” dedi. Başkan Demirtaş, “Pandemi süresince 7 ay zaman dilimini çok verimli bir şekilde geçirdik.  Ekiplerimiz halkımızın sağlığı konusunda gerek dezenfekte, gerekse sokak yıkama, semt pazarları, tüm meslek gruplarına yönelik çalışma ve denetimlerine devam ediyor. Hemşehrilerimizin sesine her zaman kulak verdik ve onlar için hep sahada olduk. Sorumluluk alanımızda olan tüm işleri yerine getiriyoruz. Öte yandan kurumlar arası işbirliğiyle ilçemizin sorunlarının kökten bitmesi adına mücadele ediyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber