İlkadım’da personel yönelik motivasyon toplantısı düzenlendi

İlkadım’da personel yönelik motivasyon toplantısı düzenlendi
11.09.2019
A+
A-

İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü sık sık düzenlediği eğitim ve bilgilendirme toplantısının bu seferki konusu iş motivasyonu ve kurum içi analiz oldu.Sunum eşliğinde birimlerin sorunları, belediye ve halk arasındaki ilişkiler, çalışma motivasyonu yönünde bilgiler verildi.

 İlkadım Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen kurum içi analiz ve  iş motivasyonuna yönelik toplantıya,İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,Başkan Yardımcısı Tanju Tombuloğlu  ve saha çalışanları tam katılım sağladı.Birimlerin sorunları, belediye ve halk arasındaki ilişkiler, çalışma motivasyonu gibi önemli konular masaya yatırılan toplantıda sorunlara çözüm yolları arandı. Toplantıda  önümüzdeki yıllar faaliyete geçirilecek olan projeler planlandı, çalışma motivasyonu artırıldı ve grup çalışmasının önemi ortaya çıktı.

”Tüm personelin başarısı kuruma yansır”

Bir arada çalışan personelimizin arasındaki iletişim kopukluğunun verilen işe doğal olarakta verilen  hizmete olumsuz yansıdığına dikkat çeken İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ”Bunun için bunu nasıl çözeriz, burada nasıl doğru bir yola ulaşırız, elimizdeki insan kaynaklarını, bilgi kaynaklarını, ekonomik kaynakları, maksimum verime dönüştürmek adına çalışan personelimizle sık sık bir araya geliyoruz.Bu  manada bir araya geldiğimiz tüm toplantı ve etkinlikleri önemsiyorum.Sizler belediye personelisiniz. Sizlerin vatandaşa karşı yaptığınız hata, sadece sizleri etkilemez. Belediyenin kurumsal kimliğini etkiler. Belediyeye gelen vatandaşın memnun olarak kurumdan ayrılması ise tüm personelin başarısı olarak kuruma yansır” şeklinde konuştu.

”Bilgi ve iş tecrübemizi paylaşıyoruz”

Yapılan eğitimin önemine dikkat çeken İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Tanju Tombuloğlu, “Eğitimle ilgili yapılan her yatırımın uzun vadede mutlaka faydaya dönüştüğünü söyledi. Bizler ilçemizi seviyoruz, onun için de burada yaşıyoruz. Kendi bilgi birikimimiz iş tecrübemizi çalışma arkadaşlarımızla paylaşarak sorunların çözümü için cevaplarda üretiyoruz” dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber