İlkadım’da oteller denetlendi

İlkadım’da oteller denetlendi
07.03.2021
A+
A-

İlkadım İlçe Kaymakamlığı tarafından oluşturulan Denetleme Komisyonu, ilçedeki otel, ve konaklama yerlerini denetledi. İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi sonrası yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında oluşturulan “Dinamik Denetim Modeli” sürecinde  ilçede hizmet veren otellerde “Güvenli Turizm Sertifikası” denetimi yapıldı.

”Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında içerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde temel prensipler olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere, kurallara uyulması noktasında valilikler ve kaymakamların koordinasyonunda sürdürülen denetim faaliyetleri kapsamında İlkadım İlçe Kaymakamı İbrahim Keklik, İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar, İlçe Emniyet Müdürü Adil Aydemir, İlçe Sağlık Müdürü Hayri Ertan ve zabıta ekiplerinden oluşan denetleme komisyonu ilçede hizmet veren otellerde “Güvenli Turizm Sertifikası” denetimi yaptı. Yapılan denetimde İlçe Kaymakamı İbrahim Keklik, korona virüs tedbirleri başta olmak üzere, hijyen kurallarını gözden geçirip özellikle pandemi sürecinde daha titiz davranmaları hususunda otel işletmecilerine uyarılarda bulundu. Ekipler, hijyen ve HES kodu denetimi yaparak, kurallara uyulmasını konusunda otel işletmelerini uyardılar.

“Başarı içi el ve gönül birliği ile hareket etmeliyiz”

Dinamik denetimin salgınla mücadelenin başarısı açısından büyük önem taşıdığını ifade eden İlkadım İlçe Kaymakamı İbrahim Keklik, “Kontrollü Normalleşme Dönemi”nde yeni olumsuzlukların ve vaka artışlarının yaşanmaması için her noktada devam eden denetimler kapsamında devlet ve millet olarak, Covid-19 salgını ile mücadele etmekteyiz. Bu mücadelede başarıya ulaşabilmek için, el ve gönül birliği içerisinde hareket etmemiz gerektiğinin altını özellikle çizmek istiyorum.  Mesafe, maske ve hijyene dikkat edelim. Önlemleri en güzel şekilde uygularsak hem kendimizi hem de sevdiklerimizi korumuş oluruz. Artık maske su gibi, mesafe ekmek gibi ve hijyende olmazsa olmaz bizim önleyici tedbirlerimizdir” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber