İlkadım’da nikahlar açık havada kıyılıyor

İlkadım’da nikahlar açık havada kıyılıyor
19.12.2020
A+
A-

İlkadım  Belediyesi, Korona virüs tedbirleri nedeniyle çiftlerin nikah merasimlerini sosyal mesafe kurallarına uygun olarak açık havada gerçekleştiriyor. Başkan Demirtaş’da sosyal mesafeli nikah merasimlerine katılarak, hem çiftlerin nikahlarını kıyıyor, hem de mutluluklarına ortak oluyor.

Dünyayı etkisi altına alan korona virüse karşı alınan tedbirler nikah salonlarında da uygulanmaya devam ediyor. İlkadım Belediyesi  ilçede evlenmek isteyen çiftlerin nikâhları korona virüse karşı alınan tedbirler kapsamında açık havada kıyıyor. Artan korona salgınıyla beraber İlkadım  Belediyesi aldığı önlemlere bir yenisini daha ekleyerek nikâhları Derebahçe Tesislerinin bahçesinde gerçekleştiriyor. Maskesiz kimsenin alınmadığı nikah merasimlerinde, girişte ellerin dezenfekte edilmesi sağlanarak, ateşler ölçülüyor. Hazırlanan alanda düzenlenen nikah törenine çiftlerin anne ve babalarının haricinde az sayıda davetli katılımı sağlanıyor. Kurallara tam riayet gösterilen nikahlarda çiftlere Hes kodu sorgulaması ihmal edilmiyor. Törene gelenler belirlenen alandan izledikleri nikâhların sonunda çiftleri uzaktan tebrik ediyor. 

“Genç çiftlerin mutluluklarına ortak oluyoruz”

İlkadım’ın doğal güzelliklerinden faydalanarak açık havada hayatlarını birleştirmenin mutluluğunu yaşamak isteyen genç çiftler için imkan sağladıklarını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Dünyada korona virüs salgını nedeniyle devam eden süreçte salon nikahlarında sevdikleri ile bir arada olamayan çiftlerimize, Korona virüs tedbirleri nedeniyle nikah merasimlerini sosyal mesafe kurallarına uygun olarak açık havada gerçekleştirmelerine imkan sağlıyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.