İlkadım’da kurban pazaryeri hazırlıkları hız kazandı

İlkadım’da kurban pazaryeri hazırlıkları hız kazandı
10.07.2019
A+
A-

Geçtiğimiz yıllarda kurban satış alanları ve kesim bölgelerindeki çalışmaları ile vatandaşlardan takdir toplayan İlkadım Belediyesi, yaklaşan bayram öncesi hazırlıklarını hızlandırdı. 

Bu yıl Güzeldere Mahallesi’nde 27 dönümlük arazi üzerine kurulacak olan İlkadım Belediyesi  Kurban kesim ve satış alanında hem satıcıların hem de kurbanlık alacak vatandaşların rahat ve hijyenik bir şekilde alışverişlerini yapabilmesi için yol, su ve elektrik gibi altyapı çalışmaları eksiksiz bir şekilde yerine getiriyor.

27 dönümlük arazide “8x12m2” büyük baş 6x8m2 küçük baş ebatlarında parselin çizim işlemlerinin gerçekleşeceği kurban alanında belediye Fen İşleri,Zabıta ve Temizlik Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı. Ekipler tarafından yapılan çalışma ile alanda düzenleme, temiz içme suyu ve lavabo gibi sosyal ihtiyaçların karşılanacağı eksiklikler gideriliyor. Her bayram öncesi  görmeye alışık olduğumuz hayvanların kaçmasından dolayı yaşanan kazaların önüne geçilmesi için de kurban satış ve kesim alanlarında eğitimli ‘boğa timleri’ oluşturulacak.

HALKIMIZA FARKLI HİZMETLERİ SUNACAĞIZ.

Belediyenin tüm birimlerinin koordineli olarak sorumluluk alacağı ve en küçük detayın dahi hesaplanarak aksiliklere müsaade edilmeyeceğini aktaran İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,”Bu yıl Güzeldere Mahallemizde 27 dönümlük bir arazi üzerinde halkımıza hizmet verecek olan Kurban Pazar yerimizde, ulaşımdan kurban rehberine kadar farklı hizmetleri İlkadım’lı vatandaşlarımıza sunacağız. Yaklaşan Bayram öncesi eksiklerimizi hızla gidererek, kurban kesim merkezimizin halkımızın tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde düzenliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber