İlkadım’da korona denetimi devam ediyor

İlkadım’da korona denetimi devam ediyor
19.08.2020
A+
A-

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilde yayınlanan genelge kapsamında devam eden denetimler İlkadım’da da aralıksız devam ediyor.

İlkadım Kaymakamı İbrahim Keklik öncülüğünde gerçekleştirilen Korona tedbirleri denetimine İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar, İlkadım İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hayri Ertan ve Samsun Lokantacılar, Pastacılar, Tatlıcılar ve Pideciler Başkanı İsmail Balcı katıldı. İlkadım İlçesi Bağdat Caddesinde gerçekleşen denetimde vatandaş ve esnaf tedbirlere uymaları konusunda uyarıldı.

“İLKADIM BÜTÜN İMKANLARI İLE KORONA MÜCADELESİNİ SÜRDÜRÜYOR”

İlkadım Belediyesi olarak bütün imkanlarla korona mücadelesini sürdürdüklerini belirten İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar; “Vatandaşımızın sağlığı söz konusu olduğunda İlkadım Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş öncülüğünde tüm çalışanlarımız ile halkımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Bugün de ilçe kaymakamımız ve ilçe sağlık müdürümüz eşliğinde vatandaş ve esnaf kardeşlerimizi kurallara uymaları konusunda bilgilendiriyoruz. Bu vesile ile halkımızın taleplerini de dinleme şansı buluyoruz ve her zaman olduğu gibi bundan sonra da halkımızla el ele ilçemizi ve şehrimizi daha yaşanabilir ve örnek bir şehir yapmak için çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

“İLKADIM’DA TÜM KURUMLAR KORONA VİRESE KARŞI SEFERBER OLDU”

Esnaf ve vatandaşları tedbirlere uymalarının önemi konusunda uyaran İlkadım İlçe Kaymakamı İbrahim Keklik; “İlkadım’da bütün kamu kurumlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde korona virüse karşı seferberliğimizi sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın sağlıklı bir ortama kavuşabilmeleri için bu mücadelemiz devam edecek. Pandemiden zarar görecek vatandaşlarımızın sayısını en aza indirebilmek adına denetimlerimiz devam edecek. Vatandaşlarımız da tedbirlere uymaları durumunda daha güvenli bir şekilde gündelik hayatlarını sürdürebilirler. Maske kullanımı ve sosyal mesafe kuralları en önemli tedbirlerdir bunun yanı sıra kişisel ve çevre temizliğine dikkat etmeleri salgını en az seviyeye indirecektir” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber