İlkadım’da karla mücadele kırsal kesimlerde devam ediyor

İlkadım’da karla mücadele kırsal kesimlerde devam ediyor
05.02.2023
A+
A-

İlkadım Belediyesi kar yağışının etkili olduğu kırsal mahalleler ve grup yollarında vatandaşların günlük hayatına olumsuz etkilerinin önüne geçilmesi için tam kadro sahada.

İlkadım Belediyesi, her kış sezonunda olduğu gibi bu yıl da karla mücadele için en etkin önlemleri aldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ilçesin yüksek rakımlı kırsal mahallelerinde karla mücadele için araçlarını ve personelini hazırladı. Kısa zamanda ülkeyi etkisi altına alan kar yağışına karşı hazır olabilmek için görev dağılımı yapıldı, teyakkuza geçildi.

“Tam kadro sahada kar nöbetindeler”

Beklenen kar yağışının etkisi altında kalan ilkadım ilçesinin kırsal mahallelerinde karla mücadele eden İlkadım Belediyesi Fen İşleri ekipleri kar yağışının etkisini artırdığı yüksek kesimlerde nöbete başladı. Greyder, kar küreme kamyonları ve tuzlama kamyonları ile Bilmece, Avdan, Gürgendağı, Mahmurdağı’nın yüksek kesimlerinde yoğun bir mesaiye başladı. Kar kalınlığının yer yer 20 santimi geçtiği bölgelerde grup yollarının ulaşıma açık kalması ve buzlanma riskine karşı tedbir alınması için çalışma yapılıyor.

“Tedbiri elden bırakmayacağız”

İlkadım ilçesinde karla mücadele ekiplerin 7/24 tam kadro sahada görev yapması için tüm hazırlıkların tamamlandığını kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Rakımı 900’ün üzerinde olan kırsal bölgelerimizde karla mücadele çalışmalarına başladık. Vatandaşlarımızın güvenliği, günlük hayatının olumsuzluk yaşanmadan devam etmesi ve grup yollarındaki güvenli ulaşımın sağlanması için gündüz-gece demeden çalışıyoruz ve kar nöbetimize devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu her anda yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber