İlkadım’da Hizmet Kalitesi Artıyor

İlkadım’da Hizmet Kalitesi Artıyor
30.09.2020
A+
A-

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş;” Vatandaşlarımızın belediyeye attıkları ilk adım dan itibaren girişte karşılayacak talep ve isteklerine yardımcı olacak Çözüm Merkezi (İLKİM) personelinin performans ve  sorunların dijital ortamda  takip edileceği tek tip kıyafet uygulaması ile  daha hızlı ve etkili bir hizmet için önemli bir adım atıldığını söyledi.

Kurumsal anlamda verimliliği arttırmak amacıyla İlkadım Belediyesi bünyesinde hizmet veren Çözüm Merkezi (İLKİM) personeli için tek tip kıyafet uygulaması başlatıldı. Yeni başlatılan tek tip kıyafet uygulaması ile belediye gelen vatandaşların en hızlı şekilde işlemlerini gerçekleştirebilecekleri, sorunlarına doğru çözümleri ya da çözüm adreslerini bulabilecekleri görevli personeller tarafından karşılanacak. Sadece tek tip kıyafet uygulamasıyla değil vatandaşlardan gelen talepler, öneri ve şikâyetleri dijital ortamda kayıt altına alınacağı, sistem ile  birimler arası iletişim ve koordinasyonun güçleneceği daha kurumsal ve düzenli bir çalışma hedeflediklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş;“ Kurumsal anlamda gelişimi arttırmak amacıyla hizmet veren çözüm merkezi personelimizi başta kıyafet uygulaması ile belediyemizi en iyi şekilde temsil etmeleri arzusundayız. Vatandaşlarımız ile bizler arasında köprü olan, bizleri temsil eden mesai arkadaşlarımız tek tip kıyafetleriyle de belli bir düzen içerisine girmiş olduk. İlçe halkımız sorunlarını görevli personele anlatacak, bizde belediye olarak çözüme kavuşturacağız” dedi.

“Kurumsal yapıda hizmet ile sorunları çözüyoruz”

Bu uygulama ile kurumsal bir yapıda hizmet vermeye devam edeceğini ve sistemin işleyişini anlatan Başkan Demirtaş;” Vatandaşlardan gelen her türlü talep ve şikâyetin ilk olarak bilgisayar ortamında kayıt altına alınması ve başvuran kişiye kaydının alındığının bildirilmesiyle başlıyor. Kaydı yapılan her türlü talep ve şikâyet, ardından ilgili birim müdürüne ulaştırılıyor. Gelen kaydı alıp inceleyen birim müdürleri de talep veya şikâyetin konusu ne ise çözüm için gerekli adımları atıyor ve aynı sisteme, sorun veya talebin çözüldüğünü bildiriyor. Birim müdürlerinden gelen bu kayıtları alan çağrı merkezi yönetim sistemi personeli de ilgili vatandaşa dönüş yapıp talep veya şikâyetinin çözüldüğünü bildiriyor. Sonrasında ulaşım bilgileri alınan vatandaşlara verilen hizmet ve ilgilenen personelin değerlendirmesi noktasında SMS yoluyla sayısal değerler sisteme kayıt edilecek. Performansı en yüksek ekip arkadaşımızı, ödüllendirip sosyal medya aracılığı tüm halkımızı bilgilendireceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber