SON DAKİKA
Şarkıcı Güllü’nün kızının arkadaşı Sultan Nur Ulu’nun savcılık ifadesi ortaya çıktı! Bacaklarına doğru sarılarak, kendisini… • TBMM’de taciz iddiasıyla başlatılan soruşturmada lokanta görevlisi tutuklandı • Samsunspor, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’ndan gerekli çalışmaların yapılmasını talep etti • Mahkum taşıyan midibüsün de karıştığı zincirleme kazada çok sayıda kişi hastaneye kaldırıldı • “Futbolculara yüksek kârlı fon” davasında karar: Seçil Erzan’a 102 yıl 4 ay hapis cezası!

İlkadım’da Alışveriş Belediye Ekipleri Tarafından Yapılacak

3 dk. okur
Samsun'da İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın akrabası olan Durmuş Demirtaş, Hastanebaşı mahallesinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Durmuş Demirtaş'ın iftar saati sonrası geçirdiği kalp krizi sonucu yaşımını yitirmesi büyük üzüntü yarattı. Acı haber Durmuş Demirtaş'ın ailesi ve sevenlerinde büyük üzüntüye neden oldu. Annesinin evinde iftarı açtıktan sonra kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Durmuş Demirtaş'ın cenazesinin Kavak ilçesi Çivril mahallesinde toprağa verileceği öğrenildi.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş tarafından ülke genelinde yaşanan korona virüsü salgını sonrası vatandaşların evden çıkmaması için alış-veriş hizmeti sunacak ekipler oluşturuldu.

Korona virüsüne karşı ülke genelinde olduğu gibi İlkadım Belediyesince de sıkı bir mücadele sürdürülürken “Evde Kal Türkiye” çağrısına destek için belediye ekipleri canla başla mücadele etmeyi sürdürüyor. Bütün dünyayı etkisi altına alan korona virüsünün etkilerini azaltacak önlemlere destek vererek halkın sağlığına birinci dereceden öncelik veren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş 65 yaş üstü vatandaşlara getirilen sokağa çıkma kısıtlamasının ardından bu vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vermek amacı ile yeni ekipler oluşturulduğunu belirtti. Belediye çalışanları tarafından verilecek hizmetle evinden çıkamayan vatandaşların alış-verişleri belediye ekiplerince yapılacak. İlkadım Belediyesi ekiplerine 444 55 01 ve 0505 178 55 01 numaralı telefondan 7 gün 24 saat ulaşılabilecek.

DEMİRTAŞ; “BU ZOR GÜNLERİ BİRLİKTE ATLATACAĞIZ”

Korona virüsünün Türkiye’de görüldüğü andan itibaren tüm belediye çalışanları ile mücadeleye hazır olduklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; “Bütün dünya bu virüs nedeni ile zor günler yaşarken ülke olarak bu günleri atlatmanın yolu birlik ve beraberlikten geçmekte. Bireysel olarak hepimiz üzerimize düşen görevi yaparsak inanıyoruz ki en az kayıpla bu salgını atlatmış olacağız. Bu düşüncelerle İlkadım Belediyesi olarak bütün personelimizle uyumlu ve disiplinli bir çalışma yürütüyoruz. Halkımız sağlığını korumak adına yapılması gereken ne varsa hiç tereddüt etmeden faaliyete geçiriyoruz. Son olarak henüz sokağa çıkma kısıtlaması gelmeden önce yaşlı vatandaşlarımızın evden çıkmamaları için ihtiyaçlarını karşılayacak ve alış-verişlerini yapacak ekiplerimizi oluşturmuştuk. Vatandaşlarımız 444 55 01 ve 0505 178 55 01 numaralı telefondan 7 gün 24 saat ekiplerimize ulaşarak taleplerini dile getirebilecekler” diye konuştu.

“ART NİYETLİ İNSANLARA FIRSAT VERMEYİN”

İlkadım Belediyesi tarafından oluşturulan ekiplerin resmi plakalı araçlar ve kurum kimliği ile hizmet vereceklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; “Kurulan ekiplerimiz tamamen belediye çalışanlarımızdan oluşmakta. Çalışanlarımızın hepsinin kurum kimlikleri mevcuttur ve ekiplerimiz belediyemize ait resmi plakalı araçlarla hizmet vereceklerdir. Belediyemizin adını kullanarak hırsızlık ve dolandırıcılık yapmak isteyebilecek fırsatçılara asla fırsat vermeyiniz ve belirttiğimiz telefon numaraları dışında bir numarayı aramayınız. Bizlere 444 55 01 ve 0505 178 55 01 numaralı telefondan ulaşınız. Sizlere hizmet vermek için tamamı resmi olan 55 BR 413, 55 BR 416, 55 BR 420, 55 BR 419 VE 55 SM 050 plaka numaralı araçlarımız ile hizmet vereceğiz” uyarısında bulundu.

Bu Yazıyı Paylaş