İlkadım’da 4 ekip 24 personel sıcak asfalt yama çalışmaları için iş başında

İlkadım’da 4 ekip 24 personel sıcak asfalt yama çalışmaları için iş başında
11.09.2022
A+
A-

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,”Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilçe genelinde asfalt yama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 2022 yılı için yapılan program dahilinde çalışan ekiplerimiz, acil olan bölgelere öncelik vererek asfalt onarım, bakım ve yama çalışmalarına devam ediyor” dedi.

Zamanla deforme olan yollarda üst yapı çalışmalarını sürdüren İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 4 ekip 24 personelle asfalt yama çalışmalarına hafta sonunda da devam etti. İlçe genelinde tüm mahallerde başlatılan üst yapı çalışmaları kapsamında alt yapı çalışmalarından dolayı hasar gören yollarda bakım ve onarım çalışmalarını yoğunlaştırdı. Daha önce tespit edilerek plan ve programa alınmış tüm mahalle ve sokaklarda deforme olan yollarda trafik konforunu rahatsız eden ve araç sürücülerine zor anlar yaşatan yollarda tatil günleri dahil 7 gün boyunca yoğun mesaili bir çalışma sürdürüyor.

“İlçemizin sorunlarını çözüme kavuşturuyoruz”

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş” Şehrimizin her yerinde planlı bir şekilde, vatandaşımızın memnuniyetini ön planda olacak şekilde çalışmaları sürdürüyoruz. Üst yapıda çözüm bekleyen sorunları gideriyoruz. Şehir merkezinde yapmış olduğumuz üst yapı çalışmaları ile trafik akışını ve yaya ulaşımı daha güvenli kaliteli hale getirmeyi hedefliyoruz. Vatandaşlarımızla birlikte güçlü bir şekilde şehrimizin sorunlarını çözüme kavuşturuyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber