İlkadım vefa destek ekibi ihtiyaç sahiplerinin yardımına koştu

İlkadım vefa destek ekibi ihtiyaç sahiplerinin yardımına koştu
27.10.2020
A+
A-

Koronavirüs tedbirleri kapsamında, İlkadım ilçesinde dört bir yanında yaşlıların ve ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan Vefa Sosyal Destek ekipleri yine gönülleri fethetti.

İlkadım Belediyesi Vefa Sosyal Destek Grubu’ndaki ekipler İlkadımlı vatandaşların taleplerini karşılamaya devam ediyor. İlkadım İletişim Merkezi’ne (İLKİM) ihbar hatlarından 444 0 5501 ve 0505 178 55 01 arayarak ihtiyaçlarını bildirenler vatandaşların  talepleri, ekipler tarafından kısa sürede yerine getirilerek evlere teslim ediyor. Yenidoğan Mahallesi’nde koronavirüse ailece yakalanan Akman ailesinin  eşi ve 3 yaşındaki çocuklarının tedavilerine Doğum Hastanesinde devam edilmesi kararını veren yetkililer sokağa çıkması yasaklanan evden karantina altında olan Baba Aziz Akman ise  hasta yakınlarının ihtiyaçlarını Vefa Destek ekibini arayarak ulaştırdı. Verilen adrese gelen ekipler giysi dolu valiz ve su bidonlarını hastanede tedavi gören aile üyelerine ulaştırdı.

“Emeği olan herkese teşekkür etti”

Verilen hizmetten ötürü duygu ve düşüncelerini dile getiren Baba Aziz Akman, konuşmasında, “Öncelikle bu konuda duyarlı olan devlet büyüklerimize Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş’a vefa destek ekiplerine teşekkür ediyorum. Evimizden çıkmıyoruz, devletimizin tavsiyelerine uyuyoruz. Ailemle birlikte sağlıklı günlere tekrar kavuşmayı ümit ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Devletin şefkat eli ile gönüllere dokunuyoruz”

Sürecin devam ettiğini ve artan vaka sayılarının yoğunluğuna dikkat çeken İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,“ Bundan sonraki süreci vatandaşlarımızın duyarlılığı ile beraber aşacağımıza inanıyorum. Biz bu dönemde halkımızın sağlığı için koronavirüse yönelik tüm alanda yaptığımız çalışmalara aksatmadan devam ediyoruz. Devletimiz bu zor süreçte bir telefon kadar yakın. Ekiplerimiz mesafe fark etmeksizin evinde çıkmayan isteklerini götürerek devletin şefkat elini gösteriyor ve gönüllere dokunuyor” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber