İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri kar küreme ekipleri kaldırımları temizledi

İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri kar küreme ekipleri kaldırımları temizledi
19.02.2021
A+
A-

İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri kar küreme ekipleri iki gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle olası buzlanmaya karşı yollarda ve kaldırımlarda temizlik çalışması başlatarak beyaza bürünen kaldırım ve Pazar yerlerini temizledi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından kent genelinde etkili olan kar yağışının etkisiyle yollarda buzlanma sonrası Temizlik İşleri ekipleri kaldırımlarda ve ilçede kurulan semt pazarlarını temizleyerek vatandaşların yaşayabileceği kazaların da önüne geçmeye çalıştı. Etkili olan kar yağışına ve dondurucu soğuğa rağmen belediye personelleri, kaldırımları beyaza bürüyen karları küreklerle temizledi.10 kişilik 4 takımdan oluşan kar küreme timi ilçede kurulan pazar yerlerinin de tamamını temizledi.

“Teyakkuz halindeyiz”

Çalışmalarla ilgili bilgi veren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş “Halkımızın kar yağışından olumsuz etkilenmemesi için görevimizin başındayız. Ana arterler başta olmak üzere cadde ve sokaklarımızda kar kürüme ve tuzlama çalışması gerçekleştiren ekiplerimiz, yaya vatandaşlarımızın sorun yaşamamaları için kaldırımlarda da temizlik çalışması yaptılar. Vatandaşlarımızın ulaşımda sıkıntı yaşamaması adına ekiplerimiz teyakkuz halindeler” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber