İlkadım Belediyesi Kick Boks takımı turnuvalarda adından söz ettiriyor

İlkadım Belediyesi Kick Boks takımı turnuvalarda adından söz ettiriyor
17.11.2019
A+
A-

Sakarya da düzenlenen Türkiye Kick Boks Kulüpler Ligi 2.etap Şampiyonasında İlkadım’lı sporcular madalyaları topladı.

16 Kasım 2019 tarihinde Sakarya’da Adapazarı Atatürk  Spor Salonu’nda düzenlenen 12 il 32 kulüp 540 sporcunun katılım sağladığı Türkiye Kick Boks kulüpler Ligi  2.etap Şampiyonasında İlkadım Belediyespor Kick Boks Takımı turnuvayı Şampiyon olarak tamamladı. Müsabakaya katılan sporcuların, kıyasıya mücadele ettiği turnuvaya 32 sporcuyla katılım sağlayan İlkadım Kick Boks takımı 7 Altın,6 Gümüş,10 Bronz madalya ile İlkadım’a döndü.

‘’Hedef Milli Takım’’

Yapılan turnuvayı değerlendiren İlkadım Belediyespor Kulübü Kick Boks Antrenörleri, Fatih Karagül ve Eyüp Kanca, “Şampiyonaya 32 sporcumuzla katıldık ve 23 sporcumuz derece yapmayı başardı. Diğer sporcularımızda gayet başarılı performans ortaya koydu. Kulüp olarak Türkiye Şampiyonasına en iyi şekilde hazırlanıp daha başarılı sonuçlar almayı hedefliyoruz. En büyük amaçlarımızdan birisi de Milli Takımlara sporcularımıza gönderebilmek.” dedi.

‘’Kulüp olarak başarıdan başarıya koşuyoruz’’

İlkadım Belediyespor Kulübünün sporun tüm dallarında yapılan müsabakalarda sporcuların başarıdan başarıya koştuğu söyleyen İlkadım Belediyesi Spor Müdürü Hakan Karaman; ’Kulübümüz öğrencileri bu şampiyonada da emeklerimizi boşa çıkarmadılar. Başarılı bir şekilde mücadele ettiler. Alınan madalyalar bizim için sürpriz olmadı. Başarılarının devamının geleceğine inanıyorum. Dostluk ve kardeşlik duyguların pekişmesinde rol oynayan tüm spor müsabakalarında sporun ve sporcuların yanında olan Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş’a teşekkür ediyorum” dedi.

‘’Al bayrağı her arenada dalgalanması için sporcularımıza gerekli ortamı sağlayacağız’’

İlkadım  Belediyesi olarak gençleri spora alıştırmak, sporcu bir gençlik yetiştirmek için var olan imkanlarını seferber ettiklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,’’ Her insanın hayatında spor olmalıdır. Gençlerimizin, çocuklarımızın sporla ilgilenmeleri ve yaşam biçimi haline getirerek profesyonel adımlar atmaları bizler için önemli. Ulusal ve Uluslararası arenada sporcularımızın al bayrağımızı dalgalandırmaları için gerekli ortamları sağlayacağız. Sporun ve sporcunun daima yanındayız. Bunu hep söylüyoruz, söylemeye de devam edeceğiz. Başarıda emeği olan kulüp yöneticilerimizi, antrenörlerimizi ve sporcularımızı tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.