İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ne yapmaya çalışıyor?

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ne yapmaya çalışıyor?

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’tan seçmen hizmet alamamaktan şikayetçi.

Samsun’da bir çok ilçe Belediye Başkanı ciddi anlamda çalışmalar ve hizmetler yaparken İlkadım Belediyesi’nden vatandaşlar çok şikayetçi. Başkan Erdoğan Tok bir çok proje ile öne çıkmaya çalışsada projelerin yüzde 80’i park ve bahçeden ibaret.

Başkan Erdoğan Tok Samsun Büyükşehir Belediyesine aday adaylığını düşünse de Başkan Tok’un İlkadım veya Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı zor gibi gözüküyor. İlkadım ilçesinde seçmen yeterli hizmet alamamaktan şikayetçi. Kırsal alanda son zamanda yol çalışmaları gibi hamleler yapsa da yine kırsalda ki seçmen seçim yaklaşana kadar bulamadığımız Başkanı seçim öncesi çalışmalarını göz boyamak olarak nitelendiriyor.

İlkadım’da ilçe merkezinde ve kırsalda seçmenin hizmet anlamında şikayeti bitmez iken Başkan Erdoğan Tok’un Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı gibi önemli bir makama aday gösterilmesi zor gibi görünüyor.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un AK Parti tarafında ilkadım ilçe belediyesine aday gösterilmesinde ise Başkan Tok’un seçimi kazanamayacağı gibi AK Partininde İlkadım ilçesinde büyük oy kaybetmesine neden olacağını İlkadım seçmeni tarafından belirtiyor.

İlkadım ilçesinde Başkan Erdoğan Tok’un Belediye Başkanlığı sürecinde bir başkasının adına kayıtlı inşaat şirketinin ekonomik krizlere rağmen katlanarak büyümesi de yine İlkadım seçmeninin gözünden kaçmıyor.

Haber: Hasan BENZER

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.