İlk sürpriz aday adayı İlkadım’dan çıktı

İlk sürpriz aday adayı İlkadım’dan çıktı
18.07.2018
A+
A-

2019’un mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde aday adayları ısınma turlarına başlarken, ilk sürpriz aday adayı İlkadım’dan çıktı.

Yerel seçimlerin yaklaşması ve tüm siyasi partilerin seçimler için start vermesinin ardından belediye başkanlıklarına aday adayı olacak isimlerde kendilerini göstermeye başladı. Samsun’da uzun yıllar iş adamı olarak faaliyet gösteren ve AK Parti’nin bu zamana kadar değişik kademelerinde görev yapan İş adamı Musa Arslan İlkadım Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğu söyledi.

YOLUMUZ ERDOĞAN YOLUDUR
Çevresinde dürüst ve sevecen kimliğiyle bilinen Arslan neden aday adayı olduğunu ise şu sözlerle açıkladı: ‘Hepimizin bildiği gibi 24 haziran seçimleri sonrası liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan seçim sonrası çok ciddi değerlendirmeler yapmış ve siyaset yapan insanların halkla iletişimlerinin nasıl olması gerektiğini gerek milletvekillerine, gerek belediye başkanlarına gerekse teşkilatlara açık bir şekilde ifade etmiştir. O’nun gösterdiği yol ve çizgide hayatını sürdüren biri olarak İlkadım Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğumu söylemek istiyorum.’ dedi.

HEP HALKIN İÇİNDE OLDUM
Yıllardır iş adamı olarak Samsun’a hizmet ettiğini sözlerine ekleyen Arslan; ‘Hem iş adamı hem de AK Parti’nin değişik kademelerinde görev yapan bir siyasetçi olarak herkesin karşısına alnı açık ve başı dik olarak çıkacağımdam kimsenin kuşkusu olmasın. Ben halkıma aşık bir adamım. Birikimlerimi, deneyimlerimi İlkadım’ın gelişmesi, büyümesi için kullanacağıma dair şimdiden söz verebilirim. Biz her daim halkın içinde, milletle el ele gönül gönüle olduk. Rabbim çıktığımız bu kutlu yolda bizleri utandırmasın.’ diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber