İlk Kültür Merkezi Akbelen’de Açıldı

İlk Kültür Merkezi Akbelen’de Açıldı
18.03.2019
A+
A-

Kavak’ın Akbelen Mahallesi’nde yaptırılan Kültür Merkezi hizmete açıldı.

Kavaklı hayırsever İşadamı Hacı Şerafettin Geygüç tarafından Akbelen Mahallesi’nde yaptırılan Kültür Merkezi düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Kültür Merkezinin açılış törenine Kavak Kaymakamı Recep Kosal, AK Parti Kavak ilçe Başkanı Osman Atlı, MHP ilçe Başkanı Cahit Kamber, KADEF Başkanı Bayram Erişgin, Dernek Başkanları, Muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Hayırsever işadamı Hacı Şerafettin Geygüç” Başkanımızın bu güzel projesine duyarsız kalamadım. Ortaya çıkan bu eserden dolayı çok mutluyum. Tüm hayırsever Kavaklıları bu tür hizmetleri yapmayla davet ediyorum” dedi.

Hizmete giren Kültür Merkezi’nin ilçenin mahallelerinde bir ilk olduğunu söyleyen Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, hayırsever işadamına kazandırdığı eserden dolayı teşekkür ederek yapılan yatırımın diğer mahalleler ve hayırseverler içinde örnek teşkil etmesini diledi.

Törende yaptığı konuşmasında Kavak’ın hızlı bir gelişim gösterdiğini söyleyen başkan Sarıcaoğlu,” Köylerimizde kullanılmayan köy okullarını Kültür Merkezlerine dönüştürme projemiz vardı. Bu kapsamda ilk Kültür Merkezini Akbelen mahallemize hayırsever işadamımız talip olarak yaptı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Ve bundan dolayı gururluyuz. Yapılan bu eserin diğer hayırsever hemşerilerimize de örnek teşkil etmesini diliyorum. Benzer Kültür Merkezlerini yeni döneminizde de tüm mahallelerimizde yaygınlaştırmaya devam edeceğiz. Başkanı olduğum ilçem Kavak’a beş yıl adam gibi hizmet ettim. 31 Mart’ta sizlerin vereceği güçlü destekle çok daha güzel çalışmaları ve projelerimizi hayata geçireceğiz. Diğer tüm seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de en güçlü desteği vereceğinize inanıyorum” dedi.

Kavak Kaymakamı Recep Koşal’da yapılan eserin mahalleye büyük kazanım sağlayacağını söyledi. Koşal, “Bizler ülkece birlik ve beraberlik içinde olduğumuz zaman her türlü zorluğun üstesinden geliriz. Hayırsever işadamımız da bu düşünce içinde Kavak’a güzel bir eser kazandırdı kendisine minnettarız” dedi.

Akbelen Mahallesi Dernek Başkanı Mustafa Kemal Demiroğlu’ da mahallelerine kazandırılan bu Kültür Merkezi’nin ilçenin diğer mahallelerinde de yaygınlaşmasının en büyük temennisi olduğunu söyleyerek hayırsever işadamına katkılarından dolayı teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber