İkiz vatandaşlarla bayramlaştı

İkiz vatandaşlarla bayramlaştı
20.08.2018
A+
A-

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Kurban Bayramı dolayısıyla ilçe mezarlığını ziyaret ederek, vatandaşlarla bayramlaştı.

Havza Belediyesince düzenlenen programda mezarlıkta Kur’an-ı Kerim okundu.

Havza Belediye Meclis Üyesi Hayrettin Şahin tarafından okunan Kur’an’ın ardından dua edildi. Daha sonra Başkan İkiz, mezarlığa gelenlerle bayramlaşarak sohbet etti.

Mezarlığa gelenlere Havza Belediyesi ekiplerince gül suyu ve çikolata ikram edildi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, belediye olarak bayram boyunca görevde olacaklarını belirterek “Havza Belediyesi olarak bayram boyunca halkımızın huzuru için her türlü tedbiri aldık. Zabıta ve temizlik işleri şefliğimiz bayram boyunca görevlerinin başında olacak. Bayramlar insanların birbirlerine yakınlaştığı günlerdir. Biz de her bayram olduğu gibi halkımız ile birlikteyiz. Tüm İslam aleminin, ülkemizin ve Havzalı hemşerilerimizin Kurban Bayramı’nı kutlarım” dedi.

İkiz daha sonra ilçe merkezinde bayram için Havza’ya gelenler ile sohbet ederek bayramlaştı.

İkiz bu bayram İstanbul, Ankara, ve diğer illerden birçok Havzalının bayramını geçirmek için Havza’ya geldiğini belirterek; “İlçemizde bayram coşkusu erken başladı. Cuma gününden bu yana birçok hemşerimizi memleketlerinde bayramlarını geçirmek için Havza’ya geldiler. Sılayı rahim yaparak memleketlerine gelen tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bu durumdan esnafımızda oldukça memnun. Bayram tatili boyunca ilçemizde dört adet festival ve etkinlik var. Tüm hemşerilerimizi davet ediyorum. Tüm İslam aleminin Kurban Bayramı kutlu olsun.” Dedi.

Başkan İkiz kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyenler gurbetçi Havzalılar ile de fotoğraf çektirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.