İkiz Çakıralan Mahallesi’ni ziyaret etti

İkiz Çakıralan Mahallesi’ni ziyaret etti
06.08.2018
A+
A-

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, kırsal mahalle ziyaretleri kapsamında beton yol çalışmalarına başlanan Çakıralan Mahallesi’ni ziyaret etti. Başkan İkiz’i mahalle muhtarı ve sakinleri astıkları teşekkür pankartı ile karşıladılar. İkiz mahallelerde götürülen hizmetlerin yüzleri güldürdüğünü belirterek; “Mahalle sakinlerimizin yüzündeki tebessüm bizim için en büyük ödül.” Dedi.

Hafta sonu kırsal mahallelerde yapılan yol çalışmalarını denetleyen Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i beton yol çalışmalarının devam ettiği Çakıralan Mahallesinde mahalle sakinleri tarafından asılan teşekkür pankartı ile karşılandı.

Bir süre mahalle sakinleri ile sohbet eden Havza Belediye Başkanı Murat İkiz daha sonra Mahalle Muhtarı Ahmet Çavdar ve mahalle sakinleri ile yol çalışmalarını inceledi ve çalışmalar hakkında ilgililerden bilgiler aldı.

Havza Muhtarları Derneği Başkanı ve Çakıralan Mahallesi Muhtarı Ahmet Çavdar ise Havza Belediyesinin çalışmalarından memnun olduklarını dile getirerek; “ Mahallemizin içi yollarımız beton yol yapılmakta. İnşallah bu yıl köyümüz çamurdan ve tozdan kurtuluyor. Sayın Belediye Başkanımız ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Hafta sonu, tatil demeden bizlere hizmet için aralıksız çalışmalarına devam etmekteler. Bir kez daha Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’e mahallemiz ve şahsım adına teşekkür ederim.” Dedi.

Çavdar Büyükşehir yasası ile hizmetlerin mahallelere daha hızlı bir şekilde gelmeye başladığını belirterek; “Bizler işler hemen olsun istiyoruz. Her kez için kendi işi öncelikli. Ama bizler biliyoruz Havza’da 98 mahalle var bunlardan 81 kırsal mahalle. Her şey istendiği anda olmazsa da yinede eskiye nazaran daha hızlı ve kaliteli hizmet almaktayız.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise yapmış olduğu konuşmada mahalle sakinlerine açtıkları pankarttan ötürü teşekkür ederek; “ Mahallemizde beton çalışmalarına başladık. Çakıralan mahallemiz ile birlikte Kocaoğlu, Kayabaşı ve Sivrikese Mahallerimizde yol çalışmalarımız devam etmekte. İnşallah bu mahallelerde çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak bu mahallelerimizde yaşam standartlarını yükleteceğiz. Halkımız hizmetin en iyisine layık. Bu bilinç ile çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Mahalle sakinlerimizin yüzündeki tebessüm bizim için en büyük ödül.” Dedi.

İkiz ziyaretin sonunda mahalle sakinlerine Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür ederek; “Sizlerin Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve partimize vermiş olduğunuz destekler sayesinde ülkemiz daha güçlü yarınlara daha emin adımlar ile yürümekte. Darbe ile seçim ile ülkemizin önünü kesmek isteyenlere sizler gereken cevabı verdiniz. Sizlere partim ve şahsım adına teşekkür ederim.” Dedi.

Başkan İkiz Yeğenin Nikahını Kıydı

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’in yeğeni ve Sondaj Mahallesi Muhtarı Hüseyin İkiz’in oğlu olan Bayram İkiz’in nikahını kıydı.

Eda ve Bayram İkiz çiftinin Yüksel Grand Düğün Salonunda gerçekleştirilen düğün ve nikah merasimine her iki ailenin yakınları çok sayıda davetli katıldı.

Kıyılan nikahın ardından bir konuşma yapan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz genç çifti tebrik ederek; “Gençlerimiz birbirlerin sevmişler, ailelerinin de onayı ile şimdi mutlu bir yuva kuruyorlar. Gençlere tavsiyem birbirlerine olan sevgilerini ve saygılarını her zaman yaşatmaları. Ayrıca Havzamızın nüfusa ihtiyacı var. Allah mutluluklularını, aile birlikteliklerini daim etsin ve bir yastıkta kocatsın” Dedi.

Konuşmanın ardından Havza Belediye Başkanı Murat İkiz genç çifte nikah defterlerini vererek, nikah akitlerini imzaladıkları kalemi çifte hediye etti ve genç çifti tebrik etti.

Sondaj Mahallesi Muhtarı Hüseyin İkiz, Başkan İkiz’e katılımlarından ötürü teşekkür ederek; “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm herkese teşekkür ederim.” Dedi.

15 Temmuz Gazisinden Başkan İkiz’e Ziyaret

15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde yaralanan ve sağ bacağını kaybeden 15 Temmuz gazisi Cafer Yılmaz, Eşi Sürreya Yılmaz ve amcası Şerafettin Yılmaz, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i ziyaret etti.

Misafirlerini makamında ağırlayan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza ve Havzalıların her zaman Türkiye ve Türk milleti için göreve hazır olduğu belirterek; “Cumhuriyetin temellerinin atıldığı Havza o gün nasıl Atatürk’e ve Cumhuriyete sahip çıkmışlar ise 15 Temmuz gecesi de Havza ve Havzalılar Sayın Cumhurbaşkanımıza ve ülkemize sahip çıkmıştır. “15 Temmuz gecesi ülkemiz, birlik ve beraberliğimize kast edenlerin hain bir saldırısıyla karşı karşıya kaldı. Yaşanan darbe kalkışmasına karşı vatandaşlarımız, devletini, milletini, bayrağını ve demokrasisini korumak adına meydanlara çıktı. Memleketi için tanklara, mermilere, bombalara karşı kendini siper etti. 15 Temmuz şehit ve gazilerine çok şey borçluyuz. Ülke olarak, milli birliğimize, beraberliğimize kastetmek isteyenler, yine bu milletin sergilediği dik duruş ile amaçlarına ulaşamadı. Halkımızın bu dik duruşu dünyaya örnek oldu. Allah bu aziz milletimizden razı olsun” diye konuştu.

Gazi Yılmaz’ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan İkiz; “Her zaman kardeşimizin yanındayız. Bu vesile ile tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum.” Dedi.

Gazi Yılmaz ise, Başkan İkiz’e yakın ilgi ve alakasından ötürü teşekkür ederek “İlk günden bu yana devletimizi ve milletimiz her zaman yanımızda gördük. Vatanımız için, birlik ve beraberliğimiz için her zaman göreve hazırım.” Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber