İkinci Darbe Girişimi Çok Yakında!

İkinci Darbe Girişimi Çok Yakında!
25.09.2016
A+
A-

Türkiye, 15 Temmuz’da kanlı darbe girişiminde bulunan FETÖ ile mücadele ederken, emekli Albay H. Atilla Uğur, ikinci darbe uyarısı yaptı.

TEHLİKE DEVAM EDİYOR

Hainlere yönelik OHAL kapsamında yürütülen yoğun operasyonlara rağmen tehlike henüz geçmedi. İlk kalkışmayı haber veren emekli Albay Hasan Atilla Uğur, ‘üst akıl’ destekli yeni bir darbe hazırlığına ilişkin çok önemli açıklamalar yaptı.
İkinci kalkışmaya hazır olun. Ve çok yakın bir zamanda. Çok net bilgi olarak söylüyorum: İkincisi daha kanlı olacak!

İKİNCİ KALKIŞMADA PARAM PARÇA OLURUZ

İkinci kalkışmaya hazır olun. Ve çok yakın bir zamanda. Çok net bilgi: İkincisi daha kanlı olacak. Bugün bir zafer sarhoşluğu içindeyiz. Türkiye’yi uyarıyorum. Kimse ‘Tamam bu iş bitti, Türkiye rayına oturdu, artık Amerika başka bir şey yapamayacak, FETÖ başka bir şey yapmayacak, PKK başka bir şey yapamaz, biz belini kırdık bu örgütlerin’ falan demesin. Bu bizi, hazırlanmakta olan kalkışmada tamamen başarısızlığa götürür. Paramparça oluruz.

GÜNEYDOĞU’DA İNGİLİZLER AŞİRETLERLE NE GÖRÜŞÜYOR

Alınan bilgiye göre, İngilizler 2.5 aydır Güneydoğu’daki bütün aşiretlerin ayağına gidiyor. Özellikle Hakkari, Van, Çatak, Silopi, Mardin bölgesinde etkin aşiretler bunlarla pazarlıklar yapıyorlar. Toprak ağası olarak varlığını sürdüren bu aşiretlerin bankalara olan birikmiş trilyonlarca liralık borçlarını ödediler. Aşiretlerin bütün kredi borçları ödendi. İngiltere ödedi bunları. Konsolosun aşiretler içinde ne işi var. PKK yol kontrolü yaparken bunların araçlarını ‘buyurun’ diyor bırakıyor, diğer araçlara kimlik kontrolü yapılıyor.

İNGİLTERE 10 BİN PİYADEYLE GELECEKLER

İngiltere’nin yüksek tirajlı gazetelerinden biri olan Daily Express’te bir yazı yayınlandı. Diyor ki, ‘Türkiye’de ikinci kaos ortamı geliyor. Bizim Kıbrıs’ta üssümüzdeki 10 bin deniz piyademiz, Türkiye’de bulunan 50 bin İngiliz’in can güvenliği için Türkiye’ye girecek, Türkiye’de güvenli bölgeler oluşturacağız. Vatandaşlarımızı hava yoluyla tahliye edeceğiz’. Bakın bu bir işgal planıdır. Bu ikinci kalkışmanın esas amacı işgal.

KAOS GÜNEYDOĞU’DA BAŞLATILACAK – İÇ SAVAŞ PLANI

Güneydoğu’da her zaman yaptıkları gibi HDP’lilerin de çağrısıyla bir nümayiş, gösteri yapılacak. Polisin, askerin içinde tespit edilmemiş FETÖ’cüler gaz sıkmak yerine, halkın üzerine ateş açacaklar. Olay büyük ihtimal Şemdinli, Yüksekova ya da Kızıltepe’de olacak. Burada 15-20 kişi ölecek. Bölgedeki bütün ilçelerde, illerde, İngiliz konsolosluğundan ziyaret edilen aşiretler bu oyuna gelirlerse eğer, halkı sokağa dökecekler. Batı’da ise fitili, 4-5 noktada sansasyon yaratacak büyük patlamalarla ateşleyecekler. Bunu ya PKK ya da IŞİD yapacak. Yine eşzamanlı olarak hedef olarak gördükleri kişilere yönelik suikastler devreye girecek. Bu yapıldığı zaman inanılmaz bir kaos ortamı olacak. Herkes ayağa kalkacak ve iç savaş dedikleri, esas onların istedikleri plan hayata geçecek.

40 YIL SÜREN HAZIRLIK – ÖCALAN’I BEN SORGULADIM

15 Temmuz’da beceremedikleri, erken düğmeye bastıkları için yapamadıkları bu. İç savaş durumunda Amerika diyecek ki, ‘Benim Türkiye’de vatandaşlarım var. Zaten Türkiye de benden yardım istedi’, diyerek gelip oturacak. İngiltere de aynı şekilde hazırlıklı zaten. Peki ne olacak o zaman Türkiye? Allah korusun. Kimin kimi vurduğu belli olmayacak. Komşu komşuyu vuracak, yağma başlayacak. Aklınıza ne geliyorsa, her şeyi uygulayacaklar, 100 sene önce yapamadıklarını şimdi yapacaklar. 40 yıldır FETÖ’yü, PKK’yı bunun için yetiştiriyorlar. Amerika, İngilizlerle beraber bu işin arkasında olacak. Öcalan’ı ben sorguladım. 8 ay boyunca orada kaldım. Bana bir lafı var: ‘Dünyada bugüne kadar her şeyi İngilizler planlar, Amerikalıları oynatır’.

GÜLEN’İN TESLİMİ APO’DAN ZOR

PKK elebaşı alındı, hemen akabinde Fetullah elebaşı geliyordu. Ama FETÖ konusunda ABD’nin şöyle bir avantajı var: Bu, dini duyguları kullanan bir örgüt. Dünyada sosyalizmi kullanmaya çalışan bir PKK’dan ziyade dini duyguları ön plana çıkaran, istismar eden, iktidarlar ve muhalefetle 40 yıldır hep işbirliği içerisinde olan bir örgütten söz ediyoruz. Dolayısıyla ABD, FETÖ konusunda Apo’yu kullandığı zamankinden daha akıllı hareket etmeye başladı. Gülen’in ABD’den bize teslim edilmesi onlarca sene alacak bir hukuki süreç teşkil ediyor. Öcalan’ın iadesinden çok daha zorlu bir süreç bekliyor bizi FETÖ’nün iadesinde. Öcalan’ın iadesinde biraz daha erken hareket ettik.

EĞER ÖNLEM ALMAZSAK GİRİŞİM KASIMDAN ÖNCE!

İkinci kalkışmayı gayri milli unsurlar, PKK ve FETÖ birlikte yapacak. Şuanda ABD’nin argümanı durumunda olan tüm örgütler hepsi birlikte yapacaklar. Askeri, polisi, bürokratı, kim varsa devreye girecek. Şekli 15 Temmuz gibi olmayacak. Çift başlı, on başlı bir hadise. Şuana kadar alınmayanlar, bilinip de dokunulamayanlar, hepsini göreceğiz bu hadiselerde. Sadece askeri değil, polis, bürokrasi, emir komuta zinciri diyecekler. Eğer biz bu oyunu bozmazsak, ikinci girişim kasım ayını geçmez.

CEZAEVLERİNE VE ÖZEL GÜVENLİK ŞİRKETLERİNE DİKKAT!

Cezaevlerinde de çok büyük isyanlar başlayacak. Bunu cezaevindeki FETÖ’cülerin gardiyanlarla, oradaki jandarma personelleriyle konuşmalarından görebilir yetkililer. Bu isyanlara sadece FETÖ’cüler değil, hırsızı, tecavüzcüsü, herkes katılacak FETÖ mensupları bir buçuk aydır cezaevlerinde artık itirafçı konumuna gelmiyorlar. Başta itirafçı olmaya çok temayül vardı, vazgeçirttiler. ‘Yanınızdayız, maddi-manevi, aileleriniz bize emanet. Bunları yapanlardan hepsinin hesabını soracağız. Biz büyük akılız’ dediler. İtirafçılık bitti. Ailelerinin sözde mağduriyeti de bitti. Bütün kredi kartı borçları ödendi. Ev kredileri vs. aklınıza ne geliyorsa bunların hepsi tıkır tıkır ve nakit para olarak götürüldü, ellerine verildi. Emniyetteki arkadaşlara sorduğunuzda ‘getireni tespit etmeye çalışıyoruz’ yanıtını alıyorsunuz. İşte bu zafer sarhoşluğudur, ‘zaten aldık’ demektir ve bunun bize zararı olur. Bunlar cezaevlerinde gardiyanları tehdide falan başlamışlar. Yine FETÖ’nün 2009-2010’da cezaevlerindeki gardiyanlara yönelik örgütlenmelerini düşündüğümüzde cezaevi ayaklanmalarının nereye gideceğini kolaylıkla kestirebiliriz. Gardiyanlara yönelik ciddi bir FETÖ temizliği yapılmadı. Yine özel güvenlik şirketlerine de bakılmadı bugüne kadar. Özel güvenlik bugün Başbakanlık’ta da her yerde de var. Bu şirketlerin sahiplerine de bir bakılmalıdır.

Kaynak: Yeni Şafak

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.