İhtiyaç sahibi aile tekerlekli sandalyeye kavuştu

İhtiyaç sahibi aile tekerlekli sandalyeye kavuştu
08.08.2019
A+
A-

İhtiyaç sahibi engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye yardımında bulunan İlkadım Belediyesi  Sosyal Yardım Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Koordinasyon Gönüllü Başkanı Lütfiye Demirtaş,” Bugüne kadar çok sayıda tekerlekli ve akülü sandalye ve ihtiyaç malzemesi yardımlarıyla her zaman engelli vatandaşlarımıza destek olduk ” dedi.

İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü ihtiyaç sahibi vatandaşları sevindiriyor,yaşamlarını kolaylaştırmaya katı sağlıyor.Bu manada çalışmalarına titizlikle devam eden Kadın Koordinasyon Merkezi Derecik Mahallesi’nde bulunan ihtiyaç sahibi aileye tekerlekli sandalye yardımında bulundu.İlkadım Belediye Sosyal Yardım Müdürü Cemalettin Çakır ve Kadın Koordinasyon Fahri Başkanı Lütfiye Demirtaş verilen adrese giderek  ihtiyaç sahibi aileye tekerlekli sandalye’yi teslim etti.

”Engelli vatandaşlarımızın toplumda rahat hareket etmeli”

Başvuru yapan vatandaşların durum tespitini yaptıktan sonra yardımda bulunduklarını belirten İlkadım Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Müdürü Cemalettin Çakır,”Bize başvuru yapan vatandaşlarımızın zaruri ihtiyaçlarını karşılayabilmek için uğraş veriyoruz. Unutulmamalı ki hepimiz birer engelli adayıyız. Bizim isteğimiz engelli olan vatandaşlarımızın da toplumda rahatça hareket etmelerini sağlamak. Amacımız; Hayırsever vatandaşlarımıza ulaşma noktasında köprü olarak gerçek ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlarımıza katkı sağlamak. Bu şekilde çalışmalarımız devam edecek ” diye konuştu.

”Biz sadece hizmet için köprü olan neferleriz”

Büyük hassasiyetle üzerinde durduğumuz yardımlarımızla, ihtiyaç sahibi aileleri buluşturmayı kendisine bir görev edindiğini dile getiren Kadın Koordinasyon Merkezi Fahri Başkanı Lütfiye Demirtaş,” İnsanlara ihtiyaç duydukları insani yardımları ulaştırarak onlara güzel bir yaşam sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz.Yaşamlarını bir nebze olsun kolaylaştırmak bizim için büyük önem arz ediyor.İhtiyaç sahibi insanların yüzünün gülmesi her şeyden önemli, yarın kimin ne olacağını bilemeyiz. Bu noktada hayırsever vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla bize yardımlarını ulaştırabilirler. Biz sadece bir köprüyüz. Yani bağışı yapanla bağış yapılacak kişi arasında bağlantıyı kuran ihtiyaç sahibi ailelerin umudu olan hizmet neferleriyiz”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber