Hüseyin Dündar Çarşamba için Bağımsız aday oluyor

Hüseyin Dündar Çarşamba için Bağımsız aday oluyor
05 Şubat 2024 20:15
A+
A-

Hüseyin Dündar, AK Parti’nin kendisini aday göstermemesi üzerine Çarşamba ilçesinden bağımsız aday olarak çıkma kararı aldı.

Samsun’da eski Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, 2024 yerel seçimleri için AK Parti’den yeniden aday aday olduğu Çarşamba ilçesinde tercih edilmedi. AK Parti Genel Merkezi, Çarşamba Belediye Başkan adayı olarak Ender Gür’ü açıkladı. Hüseyin Dündar ise aldığı flaş karar ile Çarşamba Belediyesi için bağımsız belediye başkan adayı olacağını duyurdu.

Kendi sosyal medya hesabından paylaşım yapan Dündar, “ÇARŞAMBA BİZİ SEVER, BİZ DE ÇARŞAMBA’YI

Hemşehrilerimin şahsıma gösterdiği güven ve itimat büyük bir onur, paha biçilmez bir değerdir. Çarşamba’mız için çalışmak, eser ve hizmet belediyeciliğine kaldığımız yerden devam etmek için yola çıkıyoruz.

‘Ortak paydamız Çarşamba’mız’ anlayışıyla hemşehrilerimin tamamını kucaklıyor, hangi siyasi görüşten olursa olsun bir ve beraber görüyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, Çarşamba’mız için BAĞIMSIZ Belediye Başkan Adayı olmaya karar vermiş bulunuyorum. Kadirşinas Çarşamba halkı en iyi hakemdir.
Hizmet işimiz, Çarşamba evimiz…
HÜSEYİN DÜNDAR”

Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'ÇARŞAMBA BİZİ SEVER, BİZ DE ÇARŞAMBA'YI Hemşehrilerimin şahsıma gösterdiği güven ve itimat büyük bir onur, paha biçilmez bir değerdir. Çarşamba'mız için çalışmak, eser ve hizmet belediyeciliğine kaldığımız yerden devam etmek için yola çıkıyoruz. 'Ortak paydamız Çarşamba'mız' anlayışıyla hemşehrilerimir tamamını kucaklıyor, hangi siyasi görüşten olursa olsun bir ve beraber görüvorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Çarşamba'mız için BAĞIMSIZ Belediye Başkan Adayı olmaya karar vermiş bulunuyorum. Kadirşinas Çarşamba halkı en iyi hakemdir. Hizmet işimiz, Çarşamba evimiz... HÜSEYİN DÜNDAR' görseli olabilir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.