Herkesi FETÖ’cülükle suçlayan Kaynar buna ne diyeceksin!

Gaztenizolsun.com’un Haberine göre Herkesi FETÖ’cülükle suçlayan Kaynar’a buna ne diyeceksin diye sordu?

31.12.2016
A+
A-

Samsun’da yayın yapan Gazete Gerçek’in, FETÖ’cü dağıtım firması tarafından dağıtılması Terörle Mücadelenin dikkatini çekti.

Samsun’da yayın yapan Gazete Gerçek’in, FETÖ’cü dağıtım firması tarafından dağıtılması Terörle Mücadelenin dikkatini çekti.

Gezi olaylarında “Dayan Taksim Samsun Yanında” manşeti atan, Mart 2014 yılındaki yerel seçimlerde özellikle Canik ve İlkadım İlçelerinde FETÖ’nün kol kola olduğu aday adaylarını destekleyici haberler ile GEZİ PARKI ihanetine FETÖ’ye hizmeti de ekleyen Kaynar, 17-25 Aralık operasyonlarından sonra 23.10. 2015 tarihli sözleşme ile Gazete Gerçek’in dağıtımını Cihan Medya Dağıtım AŞ’ye yaptırmış.

Kaynar’ın imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni olduğu Gazete Gerçek, 15 Temmuz hain Darbe girişimi ardından ise çark ederek FETÖ karşıtı haberler yapması kendini aklama çabası olarak değerlendiriliyor.

Gazete Gerçek’in 17/25 Aralık operasyonlarından sonra Cumhurbaşkanı’nın FETÖ/PDY’ye karşı almış olduğu pozisyonu umursamadan dağıtım işinde  FETÖ’nün medya ayağını yürüten Cihan Medya Dağıtım A.Ş ile dağıtım sözleşmesi ortaya çıktı.

23.10.2015 tarihinde yapılan sözleşmede Gazete Gerçeğin FETÖ/PDY soruştuması kapsamında kapatılan Cihan Medya Dağıtım A.Ş ile dağıtım sözleşmesi yapan Gazete Gercek imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni Hayati Kaynar’ın köşe yazılarında bir takım kurum ve kişileri hedef alarak Fetöcü ilan etmesi acaba kendisini aklamak için başkalarını hedef gösteriyor sorusunu akıllara getirdi.

Gazetecilik yaptığını iddia ederek insanları karalayan, kimsenin bu şehirde iş yapmaması için büyük gayret gösteren fakat kendi tanıttığı, bildiği yakın akraba ve dostlarına gelince farklı çalışmalar içine giren Hayati Kaynar’ın son oyunu da geçtiğimiz pazar günü ortaya çıktı.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç’le ilgili yaptığı haberlerden tekzip yiyen Kaynar’ın gazeteyi kimsenin göremememi ve okumaması için tekzip yayınlarını pazar günü yayınlatması, bayiye gazete verip satıldı gösterilmesi, aboneye dağıtım yapılmaması da pes dedirtti.

ARENA KÜPÜR

1a21bb7be6

 

Bilindiği gibi Gazete Gerçek İmtiyaz Sahibi Hayati Kaynar, Gazete Arena’nın imtiyaz sahibi olduğu dönemlerde Gezi Parkı provokasyonunun Atakum kalkışması hakkında ‘Dayan Taksim Samsun Yanında’ şeklinde manşet atarak büyük bir provokasyona imza atmıştı.

SÖZLEŞME

0f78e002a9 

Kaynak:gazetenizolsun.com

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.