Hemşehrileri Köktaş’ı bağrına bastı

Hemşehrileri Köktaş’ı bağrına bastı
31.05.2018
A+
A-

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimleri çalışmaları kapsamında seçim bölgesi baba ocağı Çarşamba da hemşehrileri, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş’a büyük destek göstererek bağrına bastı.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, “Sağlıkta, enerjide, savunma sanayinde yerli ve milli atılımlar yaptık, büyük devrimler gerçekleştirdik. Vatandaşımızın derdiyle dertlendik, sevinciyle sevindik.” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimleri çalışmaları kapsamında seçim bölgesi baba ocağı Çarşamba da esnaf ziyareti yaparak hemşehrileri ile biraraya geldi.
Salıpazarı ilçesinde ise Yukarı Kestanepınar Mahallesi’nde iftar programına katılan Milletvekili Köktaş, daha sonra Alan Mahallesi’nde kıldığı teravih namazı sonrası cami cemaati ile sohbet etti.

Çarşamba ve Salıpazarı ilçelerinde kendisine gösterilen ilgi, alaka ve destekten ötürü hemşehrilerine teşekkür eden AK Parti Samsun Milletvekili ve Adayı Fuat Köktaş, “Türkiye AK Parti iktidarıyla 16 yılda tam 3,5 kat büyüdü. Ülkemizin dünyadaki itibarı yükseldi, söz sahibi oldu. Toplumun bütün kesimleri kalkınmada, refahtan payını aldı. Teröre, terör hareketlerine, en ağır darbeyi iktidarımız döneminde vurduk. Terörle ülkemizi tökezletmeye ayağa kalmaması için uğraşanlara en büyük ders verildi.
Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, birlikte Türkiye olacağız, ay-yıldızlı bayrağımızın altında sonsuza dek hür ve bağımsız olarak yaşayacağız.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
Sağlıkta, enerjide, savunma sanayinde yerli ve milli atılımlar yaptık, büyük devrimler gerçekleştirdik. Vatandaşımızın derdiyle dertlendik, sevinciyle sevindik. Çiftçimizin, emeklimizin, memurumuzun, öğrencimizin, kadınlarımızın, gençlerimizin hep yanında olduk. Sorunlarına, taleplerine sırt çevirmedik, çözüm yolları aradık.
Şimdi bütün bu kazanımlarla birlikte devam ediyoruz, büyümeye, üretmeye, istikrara devam ediyoruz. İnşallah yeni Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile ülkemiz şahlanacak, milletimiz kazanacak.

EN ÖNEMLİ SEÇİM
Her seçimde gelerek o zamanki seçimlerin ne kadar önemli olduğunu sizlere söyleyerek destek istedik. Allah Razı olsun sizlerde en büyük desteği bizlere vererek sahip çıktınız. Şimdi de 24 Haziran’a sayılı günler kaldı. Demokrasimizin en önemli seçimlerinden biri 24 Haziran seçimleri ilk defa sandıkta ülkeyi kim yönetecek, ona aziz milletimiz karar verecek. Artık vesayetçilere, kumpasçılara işi bırakmayacağız, inşallah sandıklardan zafer ile çıkarak ülkemiz üzerinde kirli oyun oynamaya kalkanları en büyük dersi yine verilecek.” diyerek sözlerine son verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber