Haysiyet, bu akşam Kanal D’de
İSTANBUL, (DHA)- KANAL D’nin sevilen dizisi Haysiyet’in tanıtımı izleyicilere hem neşeli hem de duygusal anlar yaşatacak. Karlıova ailesine ateş düşmeden önceki mutlu günleri, yürekleri burkacak. Aziz’in hayatını kaybettiği elim kazadan önce ailesiyle geçirdiği güzel anlar ekrana gelecek.
‘BABA, HADİ GEL YA’
Bu akşam ekrana gelecek Haysiyet’te Aziz, kamyonlarını yıkayan babasını çağırarak ‘Baba, hadi gel ya’ sözleriyle ikna eder. Dört oğlunun da etrafını sardığı Aziz, sonunda çocuklarının isteğini kırmayarak onlarla top oynar. Ailenin bir arada olduğu bu sıcak anlar, seyirciye güzel günleri hatırlatacak.
‘GOLÜN ARDINDAN SEVİNÇ KATLANIYOR’
Karlıova ailesinin neşeli dakikaları, Sadık’ın attığı golle doruğa çıkıyor. Alkışlar, coşku ve kahkahalar arasında yaşanan sevinç, ailenin birbirine sımsıkı sarılmasıyla taçlanıyor. Hep birlikte ‘Sivasspor!’ diyerek tezahürat yapan ailenin samimi görüntüleri ekrana geliyor.
Süreç Film imzalı Haysiyet, bu akşam saat 20.00’de Kanal D’de.



