Havza’da yapılacak olan firmaya yer tahsisi yapıldı

Havza’da yapılacak olan firmaya yer tahsisi yapıldı
20.01.2019
A+
A-

Havza Organize Sanayi Bölgesinde 3 milyon lira tutarında yatırım yapacak olan firmaya yer tahsisi yapıldı.

Havza Ticaret ve Sanayi Odasında (TSO), Havza Kaymakamı Metin Yılmaz, Havza TSO Başkanı Erkan Acar ve Uzunoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Soner Muhammet Uzun arasında atılan imzalarla 7 bin metrekarelik arsa tahsisi firmaya yapıldı.

Havza Kaymakamı Metin Yılmaz yapılan her yatırımın Havza için ve ülke için önemli olduğuna değinerek; “Ülkemizin kalkınmasına ve ekonomisine katkı sağlayacak her yatırımcıya kapımız açık. Allah hayırlı uğurlu etsin.” Dedi.

Havza TSO Başkanı Erkan Acar ise öncelikli hedeflerinin hızlı şekilde Havza OSB’nin tam anlamı ile faaliyete geçmesi ve ekonomiye güç verirken, istihdama katkı sağlaması olduğunu belirterek; “OSB’de inşallah 2019 yılı içerisinde fabrikalar üretime geçecek. Öncelikli hedefimiz istihdam sorunu çözülmüş ve ekonomisi güçlü bir Havza.” dedi.

Yatırımcı Soner Muhammet Uzun enerji sistemleri altyapı ekipmanları ile saç işleme ve imalatı üzerine bir tesis kuracaklarını,tesiste ilk etapta kişiyi istihdam edeceklerini belirterek, şunları söyledi:

“Burada 3 milyon liralık bir yatırım yapmayı planlamaktayız. İnşallah 2019 yılında 10 ay gibi bir sürede üretime geçmeyi hedefliyoruz. Ülkemizin üretime ve istihdama ihtiyacı var. Bizlerde ülke ekonomisine katkı vermek ve istihdam sağlamak adına yatırım yapıyoruz.” Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.