Havza’da toplu iş sözleşme görüşmeleri başladı

Havza’da toplu iş sözleşme görüşmeleri başladı
08.12.2018
A+
A-

Havza Belediyesi ve Hizmet İş Sendikası arsından imzalanacak olan toplu iş sözleşmesi için görüşmeler başladı.

Görüşmeler kapsamında Hizmet İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun, Şube Sekreteri Arif Çelik, İş yeri Temsilcileri Mücahit Dağdelen ve Seyit Ahmet Tekel, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ile toplu iş sözleşmesi görüşmeleri kapsamında ilk toplantıyı gerçekleştirdiler.

Görüşmeler karşılıklı iyi niyet ile başladı.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz yapılan görüşmeler neticesinde işçilere en iyi imkanları sağlamak için ellerinden gelen fedakarlıkta bulunacaklarını belirterek; “İnşallah iyi niyet çerçevesinde sendikamız ile birlikte ilçemize hizmet eden ve emek veren kardeşlerimize en iyi imkanları sağlayacağız.” Dedi.

Hizmet İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun ise karşılıklı iyi niyet içerisinde aşılamayacak hiçbir sorunun olmadığına değinerek; “ Enflasyonun yüzde 25’li rakamlarda olduğu mevcut durumda Belediye Başkanımız Murat İkiz beyefendinin işçi emekçi kardeşlerimizi enflasyona karşı ezdirmeyeceğine inanıyoruz. Beklentimiz enflasyonun üzerinde bir zam oranıdır. Toplumu İş Sözleşmemizi karşılıklı iyi niyet çerçevesi içerinde sonuçlandıracağına inanıyoruz.” Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.