Havza’da şehir içi ulaşımı değerlendirildi

Havza’da şehir içi ulaşımı değerlendirildi
10.09.2018
A+
A-

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz şehir içi minibüs hat sahipleri ile bir araya gelerek şehir içi ulaşımı ile görüş alışverişinde bulundular.

Havza Belediye Meclis Salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz amaçlarının ilçe sakinlerinin ulaşım konularında sıkıntılarını gidermek olduğunu belirterek; “Burada alınacak tek tarafı kararlar çözümden daha çok kargaşaya sebebiyet vermekte. O yüzden bu işin asıl muhatapları olan siz şehir için hat sahipleri ile halkımıza en iyi hizmeti ulaştırma çabasındayız. Yine halkımız ve sizlerden gelen talepler doğrultusunda Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Koordinasyon Merkezi (UKOME) ile taleplerinizi yerine getireceğiz.” Dedi.

Havza Şehir İçi Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Mahmut Aytekin ise amaçlarının vatandaşlara hizmet olduğunu belirterek; “Bu doğrultuda yapılan bu tür toplantılar bizler için önemli. Alınacak ortak kararlar doğrultusunda halkımıza daha kaliteli hizmet etmek edeceğiz.”dedi.

Yapılan toplantıda ilçede 6 farklı noktaya şehir içi minibüs durağı koyulmasına karar verildi.

Toplantıya Belediye Yazı İşleri Müdürü Fatih Çeri, Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Faruk Çörekçioğlu, Zabıta Müdürü Erhan Demir ve şehir içi hat sahipleri katıldı.

Ziraat Odası Başkanı Genç’in Mutlu Günü

Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç’in oğlu Kenan Genç hayatını Ayşe Çelik ile düzenlenen bir düğün merasimi ile birleştirdi.

Ayşe ve Kenan Genç çifti Tuğra Park Otel’de düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdileri.

Genç ve Çelik ailelerinin mutlu gününde Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar, Havza Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Çavdar, birçok sivil toplum örgütü başkanı, muhtarlar ve her iki ailenin yakınları ile davetliler katıldılar.

Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç yapmış olduğu açıklamada düğün merasimine katılanlara teşekkür ederek; “Ne mutlu bize ki ailemiz genişliyor ve büyüyor. Çocuklarımızın bu mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayarak düğünümüze katılan, arayan, çiçek ve telgraf göndererek bu mutluluğumuza ortak olan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Allah’ım çocuklarımıza bir ömür boyu mutluluklar versin.” Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber