Havza’da pide denetimi

Havza’da pide denetimi
13.05.2019
A+
A-

Havza Belediyesi zabıta ekipleri, fırınlarda Ramazan pidesi denetimi yaptı.

Ekipler, denetimlerde, çalışanların hijyen koşullarına uyup uymadığını, gramaj, un depoları, hamur imalathaneleri ve pide yapımında kullanılan malzemelerin temiz olup olmadıklarını denetledi.

Yapılan denetimlerde iş yeri sahipleri genel hijyen kurallarına uymaları konusunda uyarıldı.

Zabıta ekipleri tarafından yapılan gramaj kontrollerinde ise 250 gram olan pideler gramajlarından ağır geldi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir yapmış olduğu açıklamada denetimlerin Ramazan ayın doyunca devam edeceğini belirterek; ” Ramazan sofrasının olmazsa olmazı olan pidenin son derece hijyenik ve sağlık kurallarına uygun şekilde vatandaşların sofrasına gelmesi için denetimleri aralıksız devam edecek. Yaptığımız denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlamadık. Tüm fırıncı arkadaşlarımıza gerek gramajda gerekse temizlik konusunda göstermiş oldukları hassasiyet için teşekkür ediyorum” dedi.

Özdemir; pidenin son derece hijyenik ve sağlık kurallarına uygun şekilde vatandaşların sofrasına gelmesi için denetimleri sürdürdüklerini vurguladı.

Havza Muhtarlarından Büyükşehir’e Ziyaret

Havza Muhtarları Derneği Başkanı ve Yönetim Kuruluüyeler Samsun Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Demir ve daire amirlerini ziyaret ettiler.

Havza Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Çavdar ve Havzalı muhtarlar ilk olarak Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir makamında ziyaret ettiler.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ile bir araya gelen muhtarlar hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Demir ise ziyaretten ötürü duymuş olduğu memnuniyet dile getirdi.

Ziyaretin Sonunda Havza Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Çavdar Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e Havza Semaveri hediye etti.

Havzalı Muhtarlar Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in ardından , Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Nihat Soğuk, Genel Sekreter İlhan Bayram, Saski Genel Müdürü Mehmet Yıldız, Saski Genel Müdür Yardımcısı Cihan Güler ve Muhtarlıklar Daire Başkanı Eyüp Çakır’ı makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisini ilettiler.

Ziyaretler sonrası bir açıklama yapan Havza Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Çavdar; “Havza Muhtarları Derneği olarak yapmış olduğum ziyaretlerde hayırlı olsun temennimizi ilettik. Görüşmelerimizde kırsal mahallelerimizden sorunlarını dile getirdik. İnşallah çözüm noktasında ilçemiz adına olumlu sonuçlar alacağız. Sayın Başkanımız Mustafa Demir’e ve daire başkanlarımızın yakın ilgisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Havza’da 250 gram sade ramazan pidesi 2.00 liradan, susmalı ramazan pidesi ise 2.50 liradan satılmakta.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber